Blogi

5 Yksinkertainen syy siihen, miksi sinun pitäisi tehdä harjoitteluasi Virossa

huhtikuu 17, 2018, kirjoitettu luokittelemattomaksi
Maaliskuussa 2018 muutin Tallinnaan Viroon pitämään harjoittelua Katrium OÜ: ssä. Viron yritys, joka markkinoi tutkimus- ja yritystukipalveluja Skandinaviassa, Venäjällä ja Baltian maissa toimiville asiakkaille. Jos olet kuin minä ja sinulla on vaikeuksia päättää harjoittelupaikasta, tässä on viisi keskeistä syytä, miksi sinun ei pidä unohtaa mahdollisuutta elää Virossa:

 

Ilya-Orehov-345758-unsplash

Tallinna näyttää kauniilta
Tallinna on nopeasti kehittyvä ja vilkas kaupunki, jossa on hämmästyttävä keskiaikainen keskus, joka on Euroopan parhaiten säilynyt keskiaikainen keskusta. Kaupungilla on runsaasti mahdollisuuksia tehdä kulttuuri-, urheilu- ja muita aktiviteetteja. Onko viikonloppu vai viikonpäivä, on aina jotain tekemistä ja sinua ei koskaan kyllästy hetkeksi.

timothy-muza-572-unsplash – kopio

Viro johtaa tietä digitaaliseen tulevaisuuteemme
Euroopan unionin tuella Viro aloitti e-government-ohjelman rakentamisen vuodesta 1996 sähköisen pankkitoiminnan käyttöönoton myötä. Ja tästä lähtien maa nopeasti digitoi monia hallituksen näkökohtia, jolloin jopa ulkomaalaiset voivat liittyä digitointiin kunnianhimoisella e-oleskeluohjelmallaan.

rawpixel-com-570904-unsplash – kopio

Työ kansainvälisessä ympäristössä
Harjoittelu ulkomailla on erinomainen tilaisuus saada asiaankuuluvaa työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä, mikä auttaa sinua varmistamaan tulevan unelmasi. Viron positiivinen maine ulkomailla varmistaa, että työharjoittelu täällä tekee suuren lisän työhösi.

 

Phil-Coffman-161251-unsplash

Tulet tapaamaan parhaita ihmisiä Virossa
Tallinna on loistava paikka paikallisten ja kansainvälisten ystävien tekemiseen. Se on todella kansainvälinen kaupunki, jossa on useita ulkomaalaisia ​​ja ulkomaalaisia ​​opiskelijoita. Tämä yhdistettynä kaupungin erinomaiseen yöelämään takaa, että sinulla on hauskaa.

 

Anete-Lusina-609863-unsplash

On monia suuria maita kotiovellesi
Kun otetaan huomioon Viron hyvä asema ja suuri infrastruktuuri, on helppo matkustaa naapurimaihin kuten Suomian, Latviaan, Liettuaan ja Venäjälle. Voit esimerkiksi ottaa lautan Tallinnasta Helsinkiin ja saapua vain kaksi tuntia. Ja lopulta yli 50 prosenttia Virossa on metsissä. Joten jos pidät luonnosta kaupunkien nähtävyyksiin, on monia mahdollisuuksia tehdä niin

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää mahdollisesta harjoittelusta Katriumista? Lähetä CV: stä osoitteeseen hr@katrium.eu tänään ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

jätä kommentti ”5 yksinkertaista syytä, miksi sinun pitäisi tehdä oman harjoittelusi Estoniassa”
Anna kilpailijasi näyttämään, miten voit tehdä paremmin
maaliskuu 16, 2018, kirjoitettu luokittelemattomaksi
musta-valko-sport-taistelua-boxer.jpg

 

 

Nykypäivän markkinat ovat hyvin epävakaat, mikään ei enää ole vakio. Asiakkaat ostavat sinulta ja huomenna he muuttavat mielensä ja kääntyvät kilpailijaasi. On elintärkeää taistella asiakkaidesi puolesta ja yrityksellä on jatkuvasti innovaatiota, miten pitää heidät myös unohtamatta houkutella uusia. Markkinoilla on hyvin harvoja neitsytasiakkaita, jotka eivät ole koskaan ostaneet sinusta tai kilpailijaasi. Niiden prosenttiosuus on niin vähäinen, että he eivät ansaitse niin paljon huomiota varsinkin, jos maine puhuu laadustasi ja houkuttelee näin ollen riittävän uusia ostajia. On valtava virhe jättää huomiotta valtava määrä asiakkaita, jotka voivat olla sinun – kyllä, ne, jotka ostavat kilpailijallasi.

Yritysten on pysyttävä alkuperäisinä, pidettävä oppimisessa ja on erittäin tärkeää ylläpitää suorituskykyä jatkuvasti. Ja missä parasta oppia kuin kilpailijasta?

Jos ymmärrät kilpailijoidesi, ymmärtäisit paremmin asiakkaita, joita sinulla ei ole. Kilpailijasi tunteminen on avain asiakkaiden ymmärtämiseen ja niiden käyttäytymiseen – miksi he ostavat sinulta; ja niin tärkeä; miksi he eivät osta sinua.

Parhaimmat markkinastrategiat ovat rikos ja puolustus – yllättävät kilpailijasi ja hukuttavat asiakkaitasi.

Mitä minun on etsittävä?

Ensinnäkin ymmärrät markkinoiden koon – jotka ovat tärkeimpiä pelaajia ja kuinka tärkeitä ne ovat asiakkaillesi. On olemassa erilaisia ​​kilpailijoita, suoria ja epäsuoria. Molempien ymmärtäminen vapauttaa markkinapotentiaalin ja antaa sinulle näkymät koko markkinoiden horisonttiin.

Seuraavat asiat ovat kilpailijoiden hinnoittelu, paikannus ja asiakaspalvelu. Kaikki tärkeät tekijät, jotka ansaitsevat huomionne.

Joten mitkä ovat oppimisen välineet kilpailijasta?

Käy kilpailijasi kanssa – käy ja tutustu myymälään, käy toimistossa, lähettää heille sähköpostia, soittaa asiakaspalveluun ja toimii asiakkaana
Kerro asiakkaillemme – on hämmästyttävää, kuinka paljon asiakkaasi tietävät enemmän kilpailijaasi kuin sinäkin, selvitä, ovatko asiakkaasi aikaisemmin käyttäneet kilpailijasi palveluita ja miten ne menivät
Katsokaa sosiaalista minua