ASIAKKAAMME

Helsinki,

Finland

Value Clinic on myynnin kasvattamiseen ja markkinoinnin terävöittämiseen erikoistunut markkinatutkimus- ja valmennusyritys.

http://www.valueclinic.fi/

Helsinki,

Finland

Reconos on  vuonna 1993 perustettu asiakastyytyväisyys-, markkina- ja henkilöstötutkimuksin erikoistunut yritys. 

http://www.reconos.fi/

Turku,

Finland

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä.

https://www.utu.fi/

Tallinn,

Estonia

KSA Silmäkeskus on silmien laserleikkaukseen erikoistunut silmäkeskus ja alansa johtava yritys Virossa. 

https://www.ksa.ee/

Helsinki,

Finland

Innolink on vuonna 1991 perustettu suomalainen konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 tiedolla johtamisen ammattilaista. Välillisesti Innolink työllistää vuositasolla yli 300 henkilöä. Lunastaakseen visionsa tiedolla johtamisen suunnannäyttäjinä Innolink perustaa toimintansa voittavaan yhdistelmään: tiedolla johtamisen, tutkimuksen ja rekrytoinnin palveluihin.

http://www.innolink.fi/

Helsinki,

Finland

Excedea on  vuonna 2011 johtava liikkeenjohdon neuvonantaja ja julkisen rahoituksen asiantuntija. Yrityksellä on pitkä historia kasvun käsityöläisenä. Excedea on toteuttanut yli 250 projektia yli 40 maassa. Yritys tukee asiakkaitaan kansainvälisten kasvuprojektien suunnittelussa, rahoittamisessa ja toteuttamisessa.

https://www.excedea.com/

Helsinki,

Finland

Success Clinic Oy on 2005 perustettu täysin suomalainen ja riippumaton toimija. Olemme Suomen johtava terveydenhuoltoalan tutkimustoimisto.

http://www.successclinic.fi/

Tampere,

Finland

Fondon on yritys joka auttaa rakentamaan tuotteille myyntivalmiuden ja avaa sille kansainväliset myyntikanavat.

http://www.fondon.fi/

Helsinki,

Finland

Aula Research on Suomen johtava vaikuttajatutkimuksiin erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa tutkimuksia ja tietoa strategisen suunnittelun, viestinnän ja vaikuttamisen tueksi.

http://www.aularesearch.fi/

Helsinki,

Finland

D-Fence tarjoaa palveluita jotka torjuu sähköpostiuhat jo ennen kuin ne edes saapuisivat vastaanottajille. Heidän ennaltaehkäisevä toimintamalli kohottaa tietoturvatasoa, parantaa tehokkuutta ja varmistaa sähköpostiviestinnän turvallisuuden.

https://d-fence.fi/

Espoo,

Finland

Yonoton on espoolainen sovellusyritys, jonka sovellus tuli markkinoille maaliskuussa 2016. Sovellus tekee massatapahtumista jonottomia ja sillä on yli viisi tuhatta aktiivista kayttäjää.

https://www.yonoton.com/fi

Espoo,

Finland

Onway tarjoaa älykkäitä markkinatutkimusratkaisuja. Yritys auttaa selvittämään asiakkaitaan tulevaisuuden liiketoiminnan kannalta mikä on olennaisin ja kehittävin tieto.

https://onway.fi/

Helsinki,

Finland

Brandit on pieni ja notkea, mutkattomasti ja nopeasti palveleva mainostoimisto, jolla on pitkä kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta.

http://www.brandit.fi/

 

Helsinki,

Finland

New Hairstore tarjoaa Suomen huokeimmin hinnoitellut kampaamoketjun tuottamat ammattitaitoiset parturi- ja kampaamopalvelut kuluttajille. 

https://newhairstore.fi/

Tampere,

Finland

SilvoDesign on Tampereella toimiva, innovatiivinen ja monipuolinen vaatetusalan suunnittelutoimisto.

http://www.silvodesign.fi/

Tampere,

finland

Asiantuntijapalveluja kansainvälisen liiketoiminan ammattilaisilta.

https://hegemonia.fi/

Ähtäri,

Finland

Meillä Ähtärin eläintarhassa löytyy tekemistä kaikenikäisille. Eläintarhan lisäksi löydät meillä seikkailupuiston, kotieläintilan sekä vesipuiston tai voit vain ulkoilla reiteillä. Meille voi tulla kauempaa, koska perillä löytyvät majoituspalvelut hotelli Mesikämmenessä vaihtoehtoisesti voi myös pysähtyä telttailualueella.

http://ahtarizoo.fi/