Meista

Katriumista

Olemme työskennelleet asiakkaidemme parhaaksi jo 14-vuoden ajan. Matka on ollut täynnä yrittäjyyden iloja ja myös kompastumisia. Pitkät asiakassuhteet ovat olleet toimintamme kulmakiviä yrityksen alkutaipaleelta saakka. Mikä parasta, meihin luottaa myös kilpailijamme ja teemmekin monien alan vaikutusvaltaisten ammattilaisten kanssa yhteistyötä. Pyrimme toimimaan samalla tavalla myös itse ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnan kasvua joustavilla palveluillamme. Välitämme myös silloin, kun yrityksellä on kasvukipuja ja pärjääminen vaatii erityistä tukemista. Uudistumme, opimme ja kasvamme yhdessä! Uskallamme unelmoida, tehdä suunnitelmia, asettaa tavoitteita ja edetä kohti päämäärää innovatiivisella tavalla.

1
kieltä
1
vuotta
1
projektia
1
Freelanceria

Tiimimme on osa tiimiäsi

Katriumin tiimi on vertaansa vailla. Työntekijämme ovat myös sinun yrityksesi työntekijöitä ja tärkeässä roolissa kaikella tavalla. Olemme erittäin kiitollisia, kun olemme löytäneet tiimiimme parhaita työntekijöitä. Hämmästelemme kuinka monipuolista osaamista tiimistämme löytyy! Vuosien varrella olemme myös epäonnistuneet rekrytoinneissa ja näistä on opittu puolin sun toisin. Nyt vuonna 2020 olemme erityisesti panostaneet työntekijöiden perehdyttämiseen ja projektien työnjohtoon sekä asiakkuusjohtamiseen. Toivomme, että tämä näkyy myös ulospäin ja loistaa kauas. Haluamme nostaa alan profiilia ja olla edelläkävijöitä myös etätyöpaikkana. Yhteenkuuluvuuden tunne on meille tärkeää, vaikka työskentelemme useissa maissa ja monissa eri projekteissa. Olemme ylpeitä Katriumin jokaisesta työntekijästä!

 

Ydinhenkilöitä

photo 581c

Viktoria

Country Manager
Viktoria on ollut Katriumilla yli 10 vuotta. Hän vastaa kaikesta pääkonttoriimme liittyvistä asioista, kansainvälisistä projekteista ja hallinnollisista tehtävistä.
photo 639a1

Ville

Senior Interviewer
Tiimin arvokas jäsen, joka on ollut Katriumilla lähes 10 vuotta. Hän nauttii haasteista ja hoitaa projektin kuin projektin. Tunnetaan myös nimellä Super-Haastattelija.
photo 645a4

Katri

CEO
Katri työskentelee toimitusjohtajana ja vastaa koko yrityksen operatiivisesta johtamisesta sekä hallinnollisista asioista. Hänen vastuulleen kuuluvat myös Katriumin kehittäminen ja yhteistyöverkostoissa toimiminen. Ota yhteyttä: katri@katrium.eu
photo 641a

Tanja

Customer relationship manager
Tanja huolehtii meidän kaikista asiakkaista, projekteista, yhteistyökumppaneista ja vastaa myynnistä. Ota yhteyttä: tanja@katrium.eu
photo 640a2

Kalle

Human Resource Manager
Kalle vastaa kaikesta henkilöstöön liittyvistä asioista, rekrytoinneistamme ja perehdytyksistä. Ota yhteyttä: kalle@katrium.eu
photo 864.jpgc

Katja

Assistant
Katja työskentelee Katriumilla Teho-Assarina ja useissa projekteissa ajanvaraajana sekä haastattelijana. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutyöt ja avustaminen projekteissa sekä pelialan projektin tiimipäällikkönä toimiminen. Katja on työskennellyt koko ikänsä asiakaspalvelutehtävissä ja puhuu myös sujuvaa ruotsia sekä englantia.
photo 782a1

Hanna

Project Coordinator
Hanna työskentelee Teho-Assarina Tallinnan toimistollamme. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, asiakaspalvelu, blogien kirjoittaminen ja avustaminen projekteissa.
photo 642a

Veera

Blogger
Veera työskentelee Katriumilla kansainvälisenä freelancer-bloggaajana. Lisäksi hän tekee muuta sisällöntuotantoa.
photo 783a1

Piia

Assistant Trainee
Piia toimii asiakaspalvelun harjoittelijana Katriumilla. Lisäksi hän toimii assarina ja on useissa projekteissamme mukana ajanvaraajana tai haastattelijana.
photo 860.jpga

Heini

Research Interviewer
Heini on nuori, pirteä ja tarmokas tutkimushaastattelija ja buukkari. Hän on alunperin koulutukseltaan ravintolakokki ja monen sattuman kautta päätynyt puhelintyöhön. Heini hoitaa kaikki projektit aina iloisesti ja asiakkaita palvellen.
photo 861.jpga

Petra

Customer Service Representative
Petra on mukana asiakaspalvelutiimissämme ja tekee myös haastatteluja ja ajanvarauksia. Hän on työskennellyt asiakaspalvelussa monissa maissa. Petra puhuu sujuvaa englantia.
photo 863.jpga

Päivi

Research Interviewer
Päivi on työskentelee Katriumilla ajanvaraajana ja tutkimushaastattelijana sekä on mukana asiakaspalvelutiimissämme. Aikaisempaa työkokemusta Päivillä on tutkimushaastatteluista, toimistotöistä sekä turismialalta.
photo 985.jpgc (1)

Virpi

Project Manager
Virpi on työskennellyt Katriumilla vuodesta 2016 ja kokemusta on puhelintyötehtävistä jo sitä ennen 12 vuoden ajalta. Virpi hoitaa myös ruotsinkieliset projektimme ja on mukana asiakaspalvelutiimissä.
photo 986.jpgc

Milla

Content Creator
Kansainvälinen bloggari ja monikielinen sisällöntuottaja.
Noora

Noora

Intern
Noora toimii myynnin ja markkinoinnin harjoittelijana Tallinnan toimistollamme. Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, monenlaisten projektien kanssa avustaminen, blogien kirjoittaminen ja graafinen suunnittelu. Hän opiskelee kansainvälisiä suhteita Budapestissä ja englanti sujuu melkein paremmin kuin oma äidinkieli (vahvalla pohjoiskarjalan murteella varustettu suomi).
Virpi

Virpi

Scheduler
Virpi työskentelee Katriumilla buukkarina. Hän on työskennellyt aikaisemmin myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä. Virpi puhuu sujuvaa englantia.
photo 1152.pngc

Christina

Blogger
Christina toimii Katriumilla monikielisenä bloggarina
photo 1149.pngc

Hanna R.

Assistant
Hanna toimii meillä teho-assarina asiakas- ja henkilöstöpäälliköiden kanssa

seuraa meitä
instagramissa !

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for katrium.ou is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.