Meista

Katriumista

Olemme työskennelleet asiakkaidemme parhaaksi jo 14-vuoden ajan. Matka on ollut täynnä yrittäjyyden iloja ja myös kompastumisia. Pitkät asiakassuhteet ovat olleet toimintamme kulmakiviä yrityksen alkutaipaleelta saakka. Mikä parasta, meihin luottaa myös kilpailijamme ja teemmekin monien alan vaikutusvaltaisten ammattilaisten kanssa yhteistyötä. Pyrimme toimimaan samalla tavalla myös itse ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnan kasvua joustavilla palveluillamme. Välitämme myös silloin, kun yrityksellä on kasvukipuja ja pärjääminen vaatii erityistä tukemista. Uudistumme, opimme ja kasvamme yhdessä! Uskallamme unelmoida, tehdä suunnitelmia, asettaa tavoitteita ja edetä kohti päämäärää innovatiivisella tavalla.

1
kieltä
1
vuotta
1
projektia
1
Freelanceria

Tiimimme on osa tiimiäsi

Katriumin tiimi on vertaansa vailla. Työntekijämme ovat myös sinun yrityksesi työntekijöitä ja tärkeässä roolissa kaikella tavalla. Olemme erittäin kiitollisia, kun olemme löytäneet tiimiimme parhaita työntekijöitä. Hämmästelemme kuinka monipuolista osaamista tiimistämme löytyy! Vuosien varrella olemme myös epäonnistuneet rekrytoinneissa ja näistä on opittu puolin sun toisin. Nyt vuonna 2020 olemme erityisesti panostaneet työntekijöiden perehdyttämiseen ja projektien työnjohtoon sekä asiakkuusjohtamiseen. Toivomme, että tämä näkyy myös ulospäin ja loistaa kauas. Haluamme nostaa alan profiilia ja olla edelläkävijöitä myös etätyöpaikkana. Yhteenkuuluvuuden tunne on meille tärkeää, vaikka työskentelemme useissa maissa ja monissa eri projekteissa. Olemme ylpeitä Katriumin jokaisesta työntekijästä!

 

Ydinhenkilöitä

photo 645a4

Katri

Koordinaattori
Katriumin päämäärätietoinen ja intohimoinen koordinaattori Katri vastaa koko yrityksen operatiivisesta johtamisesta sekä hallinnollisista asioista. Hänen vastuulleen kuuluvat myös Katriumin kehittäminen ja yhteistyöverkostoissa toimiminen. Ota yhteyttä: katri@katrium.eu
photo 581c

Viktoria

Toimistopäällikkö
Tarkka ja perusteellinen Viktoria vastaa kaikesta pääkonttoriimme liittyvistä asioista, kansainvälisistä projekteista sekä hallinnollisista tehtävistä. Viktoria on ollut Katriumilla yli 10 vuotta ja kuuluu Katriumin johtoryhmään. Ota yhteyttä:
photo 639a1

Ville

Tutkimushaastattelija ja myyntineuvottelija
Energiapakkauksemme Ville on ollut Katriumilla lähes 10 vuotta. Hän hoitaa projektin kuin projektin ja tämä puhelias tiimimme arvokas jäsen, tunnetaan myös nimellä Super-Haastattelija.
photo 782a1

Hanna

Projektikoordinaattori
Tallinnan toimistollamme työskentelevän ennakoivan ja rauhallisen Hannan tehtäviin kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, asiakaspalvelu, blogien kirjoittaminen sekä avustaminen projekteissa.
photo 864.jpgc

Katja

Ajanvaraaja, asiakaspalvelija ja assistentti
Ajanvarauksen, asiakaspalvelun ja tutkimushaastatteluiden lisäksi toimelias Katja perehdyttää uusia työntekijöitä projekteihin ja tekee erilaisia assistentin tehtäviä. Koko ikänsä asiakaspalvelutehtävissä työskennellyt Katja puhuu myös sujuvaa ruotsia sekä englantia.
photo 985.jpgc (1)

Virpi

Tutkimushaastattelija ja ajanvaraaja
Sinnikäs ja luotettava Virpi hoitaa työnsä aina huolellisesti ja tarkasti ja on työskennellyt Katriumilla vuodesta 2016. Kokemusta on kertynyt puhelintyötehtävistä jo sitä ennen 12 vuoden ajalta. Virpi hoitaa myös ruotsinkieliset projektimme ajanvarauksen ja tutkimushaastatteluiden lisäksi.
photo 861.jpga

Petra

Ajanvaraaja ja asiakaspalvelija
Järjestelmällinen ja sosiaalinen Petra on mukana asiakaspalvelutiimissämme ja tekee myös haastatteluja ja ajanvarauksia. Hän hoitaa työnsä ahkerasti ja ilolla ja aikaisempaa kokemusta on karttunut monissa eri maissa erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.
photo 863.jpga

Päivi

Tutkimushaastattelija ja asiakaspalvelija
Tunnollisesti työnsä hoitava, itsenäinen Päivi työskentelee Katriumilla tutkimushaastattelijana sekä on mukana asiakaspalvelutiimissämme. Hänellä on pitkän linjan kokemus tutkimushaastatteluista, toimistotöistä sekä turismialalta.
Virpi

Virpi

Ajanvaraaja ja tutkimushaastattelija
Tuloksellinen Virpi työskentelee Katriumilla buukkarina sekä asiakaspalvelussa. Hän on työskennellyt aikaisemmin myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä ja puhuu sujuvaa englantia. Virpi hoitaa projektit kuin projektit tehokkaasti.

Juha

Ajanvaraaja
Myyntihenkinen Juha työskentelee buukkarina ja tutkimushaastattelijana ja huumorintajuisella Juhalla löytyy aina pilkettä silmäkulmasta.
Mia kuva

Mia

Puhelinmyyjä ja asiakaspalvelija
Pitkän linjan turismialan taitaja Mia on aktiivinen myyjä ja hoitaa myös asiakaspalveluprojekteja. Aina positiiviselta Mialta luontuu englannin lisäksi myös sujuva kreikan kieli.
Reija kuva

Reija

Ajanvaraaja, tutkimushaastattelija ja asiakaspalvelija
Hyvää tulosta tekevä buukkarimme Reija hoitaa työnsä aktiivisesti ja reippaasti. Myös asiakaspalvelutehtävät ja tutkimushaastattelut kuuluvat sosiaalisen Reijan työtehtäviin.
photo 986.jpgc

Milla

Bloggaaja
Kansainvälinen Milla kirjoittaa Katriumilla blogeja sekä tekee monikielistä sisällöntuotantoa. Deadlineja kunnioittava Milla hoitaa työnsä mallikkaasti ja tarkasti.
Noora

Noora

Asiakaspalvelija
Seikkailunhaluisen Nooran työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, blogien kirjoittaminen ja myyntipalvelu. Englantia kekseliäs Noora puhuu melkein paremmin kuin omaa äidinkieltään ja suomi taittuu vahvalla pohjoiskarjalan murteella.

seuraa meitä
instagramissa !