Meista

Katriumista

Olemme työskennelleet asiakkaidemme parhaaksi jo 13-vuoden ajan. Matka on ollut täynnä yrittäjyyden iloja ja myös kompastumisia. Pitkät asiakassuhteet ovat olleet toimintamme kulmakiviä yrityksen alkutaipaleelta saakka. Mikä parasta, meihin luottaa myös kilpailijamme ja teemmekin monien alan vaikutusvaltaisten ammattilaisten kanssa yhteistyötä. Pyrimme toimimaan samalla tavalla myös itse ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnan kasvua joustavilla palveluillamme. Välitämme myös silloin, kun yrityksellä on kasvukipuja ja pärjääminen vaatii erityistä tukemista. Uudistumme, opimme ja kasvamme yhdessä! Uskallamme unelmoida, tehdä suunnitelmia, asettaa tavoitteita ja edetä kohti päämäärää innovatiivisella tavalla.

1
kieltä
1
vuotta
1
projektia
1
Freelanceria

Tiimimme on osa tiimiäsi

Katriumin tiimi on vertaansa vailla. Työntekijämme ovat myös sinun yrityksesi työntekijöitä ja tärkeässä roolissa kaikella tavalla. Olemme erittäin kiitollisia, kun olemme löytäneet tiimiimme parhaita työntekijöitä. Hämmästelemme kuinka monipuolista osaamista tiimistämme löytyy! Vuosien varrella olemme myös epäonnistuneet rekrytoinneissa ja näistä on opittu puolin sun toisin. Nyt vuonna 2019 olemme erityisesti panostaneet työntekijöiden perehdyttämiseen ja projektien työnjohtoon sekä asiakkuusjohtamiseen. Toivomme, että tämä näkyy myös ulospäin ja loistaa kauas. Haluamme nostaa alan profiilia ja olla edelläkävijöitä myös etätyöpaikkana. Yhteenkuuluvuuden tunne on meille tärkeää, vaikka työskentelemme useissa maissa ja monissa eri projekteissa. Olemme ylpeitä Katriumin jokaisesta työntekijästä!

 

Ydinhenkilöitä

photo 581c

Viktoria

Country Manager
Viktoria on ollut Katriumilla yli 10 vuotta. Hän vastaa kaikesta pääkonttoriimme liittyvistä asioista, kansainvälisistä projekteista ja hallinnollisista tehtävistä.
photo 639c1

Ville

Senior Interviewer
Tiimin arvokas jäsen, joka on ollut Katriumilla lähes 10 vuotta. Hän nauttii haasteista ja hoitaa projektin kuin projektin. Tunnetaan myös nimellä Super-Haastattelija.
photo 640c2

Kalle

Human Resource Manager
Kalle vastaa kaikesta henkilöstöön liittyvistä asioista, rekrytoinneistamme ja perehdytyksistä. Ota yhteyttä: kalle@katrium.eu
photo 645c4

Katri

CEO
Katri työskentelee toimitusjohtajana ja vastaa koko yrityksen operatiivisesta johtamisesta sekä hallinnollisista asioista. Hänen vastuulleen kuuluvat myös Katriumin kehittäminen ja yhteistyöverkostoissa toimiminen. Ota yhteyttä: katri@katrium.eu
photo 641c

Tanja

Customer relationship manager
Tanja huolehtii meidän kaikista asiakkaista, projekteista, yhteistyökumppaneista ja vastaa myynnistä. Ota yhteyttä: tanja@katrium.eu
photo 642c

Veera

Blogger
Veera työskentelee Katriumilla kansainvälisenä freelancer-bloggaajana. Lisäksi hän tekee muuta sisällöntuotantoa.
photo 783c1

Piia

Assistant Trainee
Piia toimii asiakaspalvelun harjoittelijana Katriumilla. Lisäksi hän toimii assarina ja on useissa projekteissamme mukana ajanvaraajana tai haastattelijana.
photo 782c1

Hanna

Project Coordinator Trainee
Hanna työskentelee Teho-Assarina Tallinnan toimistollamme. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, asiakaspalvelu, blogien kirjoittaminen ja avustaminen projekteissa.
photo 860.jpgc

Heini

Heini on nuori, pirteä ja tarmokas tutkimushaastattelija ja buukkari. Hän on alunperin koulutukseltaan ravintolakokki ja monen sattuman kautta päätynyt puhelintyöhön. Heini hoitaa kaikki projektit aina iloisesti ja asiakkaita palvellen.
photo 861.jpgc

Petra

Petra on mukana asiakaspalvelutiimissämme ja tekee myös haastatteluja ja ajanvarauksia. Hän on työskennellyt asiakaspalvelussa monissa maissa. Petra puhuu sujuvaa englantia.
photo 862.jpgc

Juha K

Juha on koulutukseltaan insinööri ja tehnyt myyntityötä koko pitkän työhistoriansa. Juhan miellyttävä ääni ja verbaaliset taidot ovat vertaansa vailla. Tämä TehoBuukkarimme palvelee suomeksi ja englanniksi.
photo 863.jpgc (1)

Päivi

Päivi on työskentelee Katriumilla ajanvaraajana ja tutkimushaastattelijana sekä on mukana asiakaspalvelutiimissämme. Aikaisempaa työkokemusta Päivillä on tutkimushaastatteluista, toimistotöistä sekä turismialalta.
photo 864.jpgc

Katja

Katja toimii Katriumilla useissa projekteissa ajanvaraajana ja haastattelija sekä on mukana asiakaspalvelutiimissämme. Katja on työskennellyt koko ikänsä asiakaspalvelutehtävissä ja puhuu myös sujuvaa ruotsia sekä englantia.
photo 858.jpgc

Juha M

Juha työskentelee Katriumilla ajanvaraajana ja tutkimushaastattelijana. Aikaisempaa työkokemusta Juhalla on maailmalta työskennellessään useissa matkapuhelinverkkojen rakennusprojekteissa.
photo 985.jpgc (1)

Virpi

Virpi on työskennellyt Katriumilla vuodesta 2016 ja kokemusta on puhelintyötehtävistä jo sitä ennen 12 vuoden ajalta. Virpi hoitaa myös ruotsinkieliset projektimme ja on mukana asiakaspalvelutiimissä.
photo 986.jpgc

Milla

Kansainvälinen bloggari ja monikielinen sisällöntuottaja.
photo 1149.pngc

Hanna R.

Hanna R. työskentelee Teho-Assarina asiakas- ja henkilöstöpäällikön alaisena. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, asiakaspalvelu, myynti, avustaminen projekteissa ja henkilöstöhallinto.
photo 1152.pngc

Christina

Details about team member
photo 1153.jpgc

Jarno

Details about team member
Heidi

Heidi

Aina positiivinen Heidi on koko työhistoriansa aikana ollut asiakaspalvelutöissä. Koulutukseltaan vapaa-aikana urheilua harrastava Heidi on kosmetologi ja kansainvälisen kaupan tradenomi ja tekee Katriumilla buukkarin hommia. Iloinen Heidi hymyilee puheluiden aikana niin, että se välittyy myös asiakkaille.
Noora

Noora

Noora toimii myynnin ja markkinoinnin harjoittelijana Tallinnan toimistollamme. Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, monenlaisten projektien kanssa avustaminen, blogien kirjoittaminen ja graafinen suunnittelu. Hän opiskelee kansainvälisiä suhteita Budapestissä ja englanti sujuu melkein paremmin kuin oma äidinkieli (vahvalla pohjoiskarjalan murteella varustettu suomi).
Virpi

Virpi

Virpi työskentelee Katriumilla buukkarina. Hän on työskennellyt aikaisemmin myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä. Virpi puhuu sujuvaa englantia.

seuraa meitä
instagramissa !

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot