Meista

Katriumista

Olemme työskennelleet asiakkaidemme parhaaksi jo 13-vuoden ajan. Matka on ollut täynnä yrittäjyyden iloja ja myös kompastumisia. Pitkät asiakassuhteet ovat olleet toimintamme kulmakiviä yrityksen alkutaipaleelta saakka. Mikä parasta, meihin luottaa myös kilpailijamme ja teemmekin monien alan vaikutusvaltaisten ammattilaisten kanssa yhteistyötä. Pyrimme toimimaan samalla tavalla myös itse ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnan kasvua joustavilla palveluillamme. Välitämme myös silloin, kun yrityksellä on kasvukipuja ja pärjääminen vaatii erityistä tukemista. Uudistumme, opimme ja kasvamme yhdessä! Uskallamme unelmoida, tehdä suunnitelmia, asettaa tavoitteita ja edetä kohti päämäärää innovatiivisella tavalla.

1
kieltä
1
vuotta
1
projektia
1
Freelanceria

Tiimimme on osa tiimiäsi

Katriumin tiimi on vertaansa vailla. Työntekijämme ovat myös sinun yrityksesi työntekijöitä ja tärkeässä roolissa kaikella tavalla. Olemme erittäin kiitollisia, kun olemme löytäneet tiimiimme parhaita työntekijöitä. Hämmästelemme kuinka monipuolista osaamista tiimistämme löytyy! Vuosien varrella olemme myös epäonnistuneet rekrytoinneissa ja näistä on opittu puolin sun toisin. Nyt vuonna 2019 olemme erityisesti panostaneet työntekijöiden perehdyttämiseen ja projektien työnjohtoon sekä asiakkuusjohtamiseen. Toivomme, että tämä näkyy myös ulospäin ja loistaa kauas. Haluamme nostaa alan profiilia ja olla edelläkävijöitä myös etätyöpaikkana. Yhteenkuuluvuuden tunne on meille tärkeää, vaikka työskentelemme useissa maissa ja monissa eri projekteissa. Olemme ylpeitä Katriumin jokaisesta työntekijästä!

 

Ydinhenkilöitä

photo 581c

Viktoria Vasina

Country Manager
Viktoria on ollut Katriumilla yli 10 vuotta. Hän vastaa kaikesta päätoimistoomme liittyvistä asioista.
photo 639c1

Ville Häkkinen

Senior Interviewer
Tiimin arvokas jäsen, joka on ollut Katriumilla miltein 10 vuotta. Hän nauttii haasteista ja hoitaa projektin kuin projektin. Tunnetaan myös nimellä Super Haastattelija
photo 638c1

Anna Linask

Project Manager
Perfektionistimme Anna puhuu sujuvasti kolmea kieltä. Hän vastaa kaikista Katriumin kansainvälisistä projekteista ja koordinoi harjoitteluja.
photo 641c

Tanja Juntunen

Customer relationship manager
Tanja huolehtii meidän kaikista asiakkaistamme ja vastaa myynnistä.
photo 640c2

Kalle Nieminen

Human Resource Manager
Kalle vastaa rekrytoinnistamme ja perhedytyksistä.
photo 645c4

Katri Kaukiainen

CEO
photo 644c

Arno Tatti

photo 643c

Johanna Hakkarainen

photo 642c

Veera Kontula

seuraa meitä
instagramissa !

Email us

info@katrium.eu

Call us

Finland: +358931574717

Estonia: +372 56487 414

Spain: +34 695 177 869

Find us

J.Vilmsi, 5-6, Tallinn