Meista

Katriumista

Olemme työskennelleet asiakkaidemme parhaaksi jo 14-vuoden ajan. Matka on ollut täynnä yrittäjyyden iloja ja myös kompastumisia. Pitkät asiakassuhteet ovat olleet toimintamme kulmakiviä yrityksen alkutaipaleelta saakka. Mikä parasta, meihin luottaa myös kilpailijamme ja teemmekin monien alan vaikutusvaltaisten ammattilaisten kanssa yhteistyötä. Pyrimme toimimaan samalla tavalla myös itse ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnan kasvua joustavilla palveluillamme. Välitämme myös silloin, kun yrityksellä on kasvukipuja ja pärjääminen vaatii erityistä tukemista. Uudistumme, opimme ja kasvamme yhdessä! Uskallamme unelmoida, tehdä suunnitelmia, asettaa tavoitteita ja edetä kohti päämäärää innovatiivisella tavalla.

1
kieltä
1
vuotta
1
projektia
1
Freelanceria

Tiimimme on osa tiimiäsi

Katriumin tiimi on vertaansa vailla. Työntekijämme ovat myös sinun yrityksesi työntekijöitä ja tärkeässä roolissa kaikella tavalla. Olemme erittäin kiitollisia, kun olemme löytäneet tiimiimme parhaita työntekijöitä. Hämmästelemme kuinka monipuolista osaamista tiimistämme löytyy! Vuosien varrella olemme myös epäonnistuneet rekrytoinneissa ja näistä on opittu puolin sun toisin. Nyt vuonna 2020 olemme erityisesti panostaneet työntekijöiden perehdyttämiseen ja projektien työnjohtoon sekä asiakkuusjohtamiseen. Toivomme, että tämä näkyy myös ulospäin ja loistaa kauas. Haluamme nostaa alan profiilia ja olla edelläkävijöitä myös etätyöpaikkana. Yhteenkuuluvuuden tunne on meille tärkeää, vaikka työskentelemme useissa maissa ja monissa eri projekteissa. Olemme ylpeitä Katriumin jokaisesta työntekijästä!

 

Ydinhenkilöitä

photo 581c

Viktoria

Toimistopäällikkö
Viktoria on ollut Katriumilla yli 10 vuotta. Hän vastaa kaikesta pääkonttoriimme liittyvistä asioista, kansainvälisistä projekteista ja hallinnollisista tehtävistä. Viktoria kuuluu Katriumin johtoryhmään. Ota yhteyttä: viktoria@katrium.eu
photo 639a1

Ville

Tutkimushaastattelija ja myyntineuvottelija
Tiimin arvokas jäsen, joka on ollut Katriumilla lähes 10 vuotta. Hän nauttii haasteista ja hoitaa projektin kuin projektin. Tunnetaan myös nimellä Super-Haastattelija.
photo 645a4

Katri

Toimitusjohtaja
Katri työskentelee toimitusjohtajana ja vastaa koko yrityksen operatiivisesta johtamisesta sekä hallinnollisista asioista. Hänen vastuulleen kuuluvat myös Katriumin kehittäminen ja yhteistyöverkostoissa toimiminen. Ota yhteyttä: katri@katrium.eu
photo 864.jpgc

Katja

Ajanvaraaja ja haastattelija
Katja työskentelee Katriumilla ajanvaraajana sekä haastattelijana. Katja on työskennellyt koko ikänsä asiakaspalvelutehtävissä ja puhuu myös sujuvaa ruotsia sekä englantia.
photo 782a1

Hanna

Projektikoordinaattori
Hanna työskentelee Teho-Assarina Tallinnan toimistollamme. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, asiakaspalvelu, blogien kirjoittaminen ja avustaminen projekteissa.
photo 642a

Veera

Bloggaaja
Veera työskentelee Katriumilla kansainvälisenä freelancer-bloggaajana. Lisäksi hän tekee muuta sisällöntuotantoa.
photo 861.jpga

Petra

Ajanvaraaja ja asiakaspalvelija
Petra on mukana asiakaspalvelutiimissämme ja tekee myös haastatteluja ja ajanvarauksia. Hän on työskennellyt asiakaspalvelussa monissa maissa. Petra puhuu sujuvaa englantia.
photo 863.jpga

Päivi

Tutkimushaastattelija
Päivi on työskentelee Katriumilla ajanvaraajana ja tutkimushaastattelijana sekä on mukana asiakaspalvelutiimissämme. Aikaisempaa työkokemusta Päivillä on tutkimushaastatteluista, toimistotöistä sekä turismialalta.
photo 985.jpgc (1)

Virpi

Tutkimushaastattelija ja ajanvaraaja
Virpi on työskennellyt Katriumilla vuodesta 2016 ja kokemusta on puhelintyötehtävistä jo sitä ennen 12 vuoden ajalta. Virpi hoitaa myös ruotsinkieliset projektimme ja on mukana asiakaspalvelutiimissä.
photo 986.jpgc

Milla

Bloggaaja
Kansainvälinen bloggari ja monikielinen sisällöntuottaja.
Noora

Noora

Harjoittelija
Noora toimii myynnin ja markkinoinnin harjoittelijana Tallinnan toimistollamme. Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, monenlaisten projektien kanssa avustaminen, blogien kirjoittaminen ja graafinen suunnittelu. Hän opiskelee kansainvälisiä suhteita Budapestissä ja englanti sujuu melkein paremmin kuin oma äidinkieli (vahvalla pohjoiskarjalan murteella varustettu suomi).
Virpi

Virpi

Buukkari
Virpi työskentelee Katriumilla buukkarina. Hän on työskennellyt aikaisemmin myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä. Virpi puhuu sujuvaa englantia.
photo 1152.pngc

Christina

Bloggaaja
Christina toimii Katriumilla monikielisenä bloggarina

Petri

Buukkari
Petri työskentelee Katriumilla buukkarina ja ajanvaraajana.

Juha

Buukkari
Juha työskentelee ajanvaraajana, buukkarina ja myyntineuvottelijana.

seuraa meitä
instagramissa !