Meista

Katriumista

Olemme työskennelleet asiakkaidemme parhaaksi jo 13-vuoden ajan. Matka on ollut täynnä yrittäjyyden iloja ja myös kompastumisia. Pitkät asiakassuhteet ovat olleet toimintamme kulmakiviä yrityksen alkutaipaleelta saakka. Mikä parasta, meihin luottaa myös kilpailijamme ja teemmekin monien alan vaikutusvaltaisten ammattilaisten kanssa yhteistyötä. Pyrimme toimimaan samalla tavalla myös itse ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnan kasvua joustavilla palveluillamme. Välitämme myös silloin, kun yrityksellä on kasvukipuja ja pärjääminen vaatii erityistä tukemista. Uudistumme, opimme ja kasvamme yhdessä! Uskallamme unelmoida, tehdä suunnitelmia, asettaa tavoitteita ja edetä kohti päämäärää innovatiivisella tavalla.

1
kieltä
1
vuotta
1
projektia
1
Freelanceria

Tiimimme on osa tiimiäsi

Katriumin tiimi on vertaansa vailla. Työntekijämme ovat myös sinun yrityksesi työntekijöitä ja tärkeässä roolissa kaikella tavalla. Olemme erittäin kiitollisia, kun olemme löytäneet tiimiimme parhaita työntekijöitä. Hämmästelemme kuinka monipuolista osaamista tiimistämme löytyy! Vuosien varrella olemme myös epäonnistuneet rekrytoinneissa ja näistä on opittu puolin sun toisin. Nyt vuonna 2019 olemme erityisesti panostaneet työntekijöiden perehdyttämiseen ja projektien työnjohtoon sekä asiakkuusjohtamiseen. Toivomme, että tämä näkyy myös ulospäin ja loistaa kauas. Haluamme nostaa alan profiilia ja olla edelläkävijöitä myös etätyöpaikkana. Yhteenkuuluvuuden tunne on meille tärkeää, vaikka työskentelemme useissa maissa ja monissa eri projekteissa. Olemme ylpeitä Katriumin jokaisesta työntekijästä!

 

Ydinhenkilöitä

photo 581c

Viktoria

Country Manager
Viktoria on ollut Katriumilla yli 10 vuotta. Hän vastaa kaikesta pääkonttoriimme liittyvistä asioista, kansainvälisistä projekteista ja hallinnollisista tehtävistä.
photo 638c1

Anna

Project Manager
Perfektionistimme Anna puhuu sujuvasti kolmea kieltä. Hän vastaa kaikista Katriumin kansainvälisistä projekteista ja koordinoi harjoitteluja.
photo 639c1

Ville

Senior Interviewer
Tiimin arvokas jäsen, joka on ollut Katriumilla lähes 10 vuotta. Hän nauttii haasteista ja hoitaa projektin kuin projektin. Tunnetaan myös nimellä Super-Haastattelija.
photo 640c2

Kalle

Human Resource Manager
Kalle vastaa kaikesta henkilöstöön liittyvistä asioista, rekrytoinneistamme ja perehdytyksistä. Ota yhteyttä: kalle@katrium.eu
photo 645c4

Katri

CEO
Katri työskentelee toimitusjohtajana ja vastaa koko yrityksen operatiivisesta johtamisesta sekä hallinnollisista asioista. Hänen vastuulleen kuuluvat myös Katriumin kehittäminen ja yhteistyöverkostoissa toimiminen. Ota yhteyttä: katri@katrium.eu
photo 641c

Tanja

Customer relationship manager
Tanja huolehtii meidän kaikista asiakkaista, projekteista, yhteistyökumppaneista ja vastaa myynnistä. Ota yhteyttä: tanja@katrium.eu
photo 644c

Arno

Assistant
Arno toimii Katriumilla assarina ja on useissa projekteissamme mukana sekä tekee toimistotöitä. Hän puhuu neljää eri kieltä sujuvasti. Lisäksi tehtäviin kuuluu huolehtia asiakaspalvelun toimivuudesta ja auttaa kansainvälisten projektien koordinoimisessa.
photo 642c

Veera

Blogger
Veera työskentelee Katriumilla kansainvälisenä freelancer-bloggaajana. Lisäksi hän tekee muuta sisällöntuotantoa.
photo 783c1

Piia

Assistant Trainee
Piia toimii asiakaspalvelun harjoittelijana Katriumilla. Lisäksi hän toimii assarina ja on useissa projekteissamme mukana ajanvaraajana tai haastattelijana.
photo 782c1

Hanna

Project Coordinator Trainee
Hanna työskentelee Teho-Assarina Tallinnan toimistollamme. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, asiakaspalvelu, blogien kirjoittaminen ja avustaminen projekteissa.

seuraa meitä
instagramissa !