'
contact center
contact center
contact center

SOME- Palvelut
 

Optimoi brändisi potentiaali ammattilaisten sosiaalisen median optimointipakettien (SMO) avulla.

Räätälöidyt SMO-pakettimme on suunniteltu parantamaan brändisi näkyvyyttä ja sitouttavuutta eri sosiaalisen median alustoilla. 

Strateginen asiantuntemus: Onnistuneen sosiaalisen median strategian luonti vaatii sisällön julkaisemisen lisäksi brändin tuntemista ja luomista ja tavoitteita saavuttaa kohdeyleisösi. Brändisi tunnettavuus kasvaa.

Tehokkuus: Ulkoistetut ammattilaiset hoitavat tehokkaasti sosiaalisen median alustojen hallinnan vaatiman pitkäjänteisen ja johdonmukaisen työn. SMO-pakettimme ovat räätälöityjä.

Algoritmien hallinta: Sosiaalisen median algoritmit kehittyvät jatkuvasti ja vaikuttavat sisältöösi. SMO-pakettimme on varustettu ajankohtaisilla tiedoilla varmistaaksesi, että sisältösi kukoistaa dynaamisessa digitaalisessa ympäristössä.

Sitoutumisen vahvistaminen: Aidon yhteyksien luominen yleisöösi edistää brändiuskollisuutta. SMO-asiantuntijamme käyttävät sitouttamisstrategioita ja yleisökohdistusta herättääkseen mielekästä vuorovaikutusta ja keskustelua. Vuorovaikutus on brändiuskollisuuden kulmakivi.

Koska nykypäivänä hyvä verkkonäkyvyys ei ole vain vaihtoehto, se on välttämättömyys!

SOME-paketit

SMO Starter

250 / kuukausi
  • 1 Some-kanava

SMO Growth

399 / kuukausi
  • 2 Some-kanavaa