datan käsittelypalvelut

Datan käsittelypalvelut – Miksi ne kannattaa ulkoistaa?

Datan käsittelypalvelut saattavat ratkaista monen yrityksen ajankäyttöhaasteet. Data entry eli datan käsittely on aikaa vievä tehtävä. Datan käsittely saattaa vaikeuttaa yrityksen tuottavuutta, sillä itse yrittäjä, kuten myös mahdolliset työntekijätkin, eivät pääsee keskittymään täysillä kaikkein olennaisimpiin työtehtäviin. Tämän vuoksi monet yritykset pyrkivätkin ulkoistamaan datan käsittelyn, sillä hyödyt yritykselle ovat huomattavat. Mitä hyötyjä datan käsittelypalveluiden ulkoistamisesta sitten oikein on?

Datan käsittelypalvelut pähkinänkuoressa

Datan käsittelyllä eli data entryllä tarkoitetaan yrityksen sisällä tapahtuvaa tietojen digitaalista käsittelyä ja kategorisointia. Tähän kuuluu siis muun muassa varmuuskopioiden luomista, tietojen tallennusta, tiedostojen järjestelyä ja organisointia sekä joukko muita yrityksen digitaalisiin tietokantoihin liittyviä työtehtäviä. Datan käsittelyn tavoitteena on mahdollistaa niin yrittäjän kuin työntekijöiden mahdollisimman helppo ja kätevä tiedon ja tiedostojen löytäminen yrityksen sisäisistä tietokannoista.

Ulkoistetut datan käsittelypalvelut maksimoivat yrittäjän ajankäytön

Pienyrittäjillä, kuten useimmilla muillakin yrittäjillä töitä on enemmän kuin riittämiin. Aikaa ei tunnu riittävän edes pakollisiin työtehtäviin, joten datan käsittely voi tuntua hyvin työläältä kaiken muun ohella. Etenkin kun data entry saattaa vaatia sellaisia taitoja, joita itse yrittäjällä ei välttämättä ole. Tämän vuoksi moni yrittäjä turvautuukin datan käsittelypalveluiden ulkoistamiseen, jolloin oma aika säästyy juuri itselle ja omalle yritykselle tärkeiden asioiden hoitamiseen. Lisäksi yrittäjänä voit varmistua siitä, että ammattilainen hoitaa hommat luotettavasti ja tehokkaasti, etkä joudu itse käyttämään aikaa uusien asioiden opetteluun.

Monia, etenkin pienyrittäjiä, ulkoistetut datan käsittelypalvelut varmasti houkuttaakin, mutta useat varmasti pohtivat, kuinka kalliiksi kyseisen palvelun ulkoistaminen yritykselle tulee ja olisiko homma vain kannattavampaa hoitaa itse. Toki halvinta on, mikäli yrittäjä voi itse hoitaa koko data entry puolen, mutta kuten jo aiemmin totesimme, harvalla on tähän aikaa kaiken muun ohella. Palvelun ulkoistaminen on kuitenkin yleensä kustannustehokkaampaa kuin oman data entry -työntekijän palkkaaminen. Mikäli yritys palkkaa itselleen oman työntekijän datan käsittelyyn, on yrityksen huolehdittava muun muassa kouluttamisesta tehtävään sekä tarjottava työtilat. Ulkoistavia palveluita tarjoavan yrityksen jo osaavat ammattilaiset hoitavat tehtävät nopeasti ja kätevästi ilman koulutuskustannuksia sekä työtilakuluja.

Ajan ja kustannusten säästämisen lisäksi voit olla varma, että ulkoistettuna datan käsittelypalvelut hoituvat ammattimaisesti ja laadukkaasti. Asiaan koulutetut henkilöt hoitavat hommat nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti, jolloin voit joka kerta olla varma, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lisäksi, mikäli yritykselläsi on työntekijöitä, ei heidän tarvitse hoitaa data entryyn liittyviä työtehtäviä, vaan he voivat keskittyä juuri oman alueensa tärkeisiin työtehtäviin. Näin ollen palveluiden ulkoistaminen parantaa yrityksen tehokkuutta ja tuottavuutta entisestään.

Mistä löydän itselleni sopivan palveluntarjoajan?

Moni datan käsittelypalveluiden ulkoistamisesta kiinnostunut yrittäjä nyt varmasti pohtiikin, mistä sitä sitten oikein löytäisi omalle yritykselle sopivan data entry -palveluita tarjoavan yrityksen? Nopealla Googlettelulla moni varmasti huomaakin, että palveluntarjoajia on hyvinkin useita, minkä vuoksi onkin tärkeää löytää joukosta se omalle yritykselle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Katriumilla tarjoamme ammattitaitoiset datan käsittelypalvelut, jolloin voit olla varma, että yrityksesi tiedostot ja tietokannat ovat järjestyksessä asianmukaisesti nopeasti ja vaivattomasti, jolloin pääset itse pyörittämään yritystä mahdollisimman tehokkaasti. Katriumin taitavat tietojenkäsittelijät hoitavat hommat nopeasti, luotettavasti ja kattavasti. Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme palveluista, otathan meihin yhteyttä täältä, niin kerromme mielellämme lisää!

One Response

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.