ulkoistettu vaihde

Ulkoistettu vaihde voi olla yrityksenne pelastus

Ulkoistettu vaihde voi hyvin todennäköisesti olla yrityksesi pelastus. Miksi? Lyhyesti sanottuna puhelimen hallinta ja puhelimeen vastaaminen voi ylipäätään olla yksi iso kompastuskivi, joka aiheuttaa asiakkaissa turhaa närää. Kun sattuukin olemaan niin, että puhelimeen ei toimistoaikana vastata, tulee nopeasti yrityksen sosiaaliseen mediaan negatiivista kommenttia. Ulkoistettu vaihde on yksi keino tätä vastaan!

Monille yrittäjille saattaa tulla yllätyksenä se, kuinka paljon puhelimet saattavat alkaa soimaan siinä vaiheessa, kun yrityksen maine on hyvä ja kaikki kaipaavat vastausta aina heti. Puhelinvaihde auttaa sekä asiakasta, että yritystä. Puhelinvaihde osaa auttaa asiakasta heti ja suuntaa puhelun oikealle taholle.

Näin vältetään esimerkiksi tilannetta, jossa toimitusjohtaja saa kaikki puhelut ja joutuu itse delegoimaan talon sisällä puheluita. Puhelinvaihde tekee tämän työn heti kättelyssä ja kaikki työntekijät pääsevät keskittymään siihen omaan ydinosaamiseensa, eivätkä joudu miettimään, kenen pitäisi ottaa tämä seuraava puhelu.

Ulkoistettu vaihde tekee tämän kaiken. Monilla on selkeä käsitys siitä, että puhelinvaihteen tulisi aina olla talon sisällä, mutta sen ei tarvitse sitä olla. Ulkoistettu vaihde hoitaa tehtävät samalla lailla ja siitä on monia muitakin etuja. Yleisestikin toimistopalveluiden ulkoistaminen voi olla se oikea ratkaisu.

Miksi hankkia juuri ulkoistettu vaihde?

Voidaan sanoa, että ulkoistettu vaihde tuo yritykselle pienemmän riskin, kuin kokonaan uuden työntekijän palkkaaminen. Kun vaihteen ulkoistaa, niin silloin toinen yritys vastaa siitä, että vaihde toimii sovittuina aikoina. Työtehtävät hoidetaan aina, kuten on sovittu.

Työntekijän palkkaaminen vaatii koulutuksen lisäksi sen, että työntekijällä tulee olla esimies ja työntekijän tulee päästä välillä lomallekin. Kuka korvaa silloin tämän tärkeän tehtävän yrityksessä? Näistä asioista ei tarvitse huolehtia, kun ulkoistaa vaihteen sellaiselle yritykselle, joka tietää mitä tekee.

Parasta ulkoistamisessa on se, että esimerkiksi me Katriumilla pystymme tarjoamaan muitakin toimistopalveluita. Kun yrityksessäsi huomataan, että tarvitsisitte vaikka osa-aikaista assistenttia tai sihteeriä, niin voitte ulkoistaa sen saman tahon kautta. Näin samalla yrityksellä on jo käsitys siitä, mitä yrityksesi tekee, mitkä ovat toimintatavat.

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut kansainvälisiin contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Lue lisää täältä.

One Response

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.