Tarina järjestöstä

Tarina järjestöstä, joka melkein kuoli 

Tarina järjestöstä, joka kannattaa lukea: Aino istuu konditorian ikkunapöydässä ja ottaa ensimmäisen hörpyn tilaamastaan espressosta. Toive siitä, että kuuma ja vahva kahvi nostattaisi hänen maassa olevaa mielialaansa, osoittautuu kuitenkin turhaksi. Ainon ajatukset ovat hänen vuosi sitten perustamassaan ihmisoikeusjärjestössä, jonka lyhyt matka on ollut vähintäänkin kuoppainen. Järjestö ei ole onnistunut tavoittamaan haluamaansa kohderyhmää, saati pystynyt saavuttamaan näkyvyyttä tai nimeä. Näin ollen Aino ei ole saanut tarjoamaansa apua sitä tarvitseville ihmisille. Järjestö on Ainolle tärkeintä koko maailmassa, hänen hartain toiveensa oli aina ollut tämän järjestön perustaminen, jotta hän pystyisi omalta osaltaan auttamaan hädässä olevia ihmisiä. Ainon resurssit ovat kuitenkin vähäiset ja pian hänellä ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa järjestön toiminta. 

Tarina järjestöstä, joka ulkoisti palvelunsa

Aino havahtuu ajatuksistaan, kuullessaan ystävänsä pirskahtelevan naurun, joka kantautuu keittiöön johtavien ovien takaa. Pian ystävä astelee saliin, yllään yltäpäältä jauhossa oleva essu. Ainon ystävä perusti kyseisen konditorian noin kolme vuotta sitten. Sen alkutaival oli täynnä haasteita ja yritys oli ajautua konkurssiin, kunnes puoli vuotta sitten kaikki muuttui ja konditoria saavutti nopeasti suuren suosion. 

– Hei, ihana nähdä pitkästä aikaa! Ystävä huudahtaa, kietoo Ainon tiukkaan halaukseen ja istahtaa sitten penkille tämän viereen. 

– Täällä on aivan uskomaton määrä porukkaa! Ainoa toteaa, katsellen ihmisten täyttämää salia ja tiskiltä tilauksiaan noutavia asiakkaita. 

– Voitko kuvitella! Puoli vuotta sitten en olisi osannut edes haaveilla tällaisesta menestyksestä, ystävä sanoo tyytyväinen hymy kasvoillaan. 

– Mikä ihme on äkillisen menestyksesi salaisuus? Aino kysyy utelias katse silmissään. 

– Löysin yrityksen, jolle voin ulkoistaa toimintaani, ystävä kertoo. – Heidän avullaan olen pystynyt kasvattamaan liiketoimintaani ja tavoittamaan tämän mahtavan asiakaskunnan

– Onko todella näin? Aino kysyy mietteliäänä. – Eivätkö tällaiset palvelut maksa yleensä maltaita? 

– Niin minäkin luulin, mutta asia ei ole lainkaan näin, ystävä komppaa. – Heidän kanssaan pystyy rakentamaan edullisesti juuri itselle sopivan suunnitelman ja valitsemaan omalle toiminnalle hyödylliset palvelut. Kunpa olisin vain tajunnut käyttää tällaista yritystä heti alusta alkaen, olisin säästynyt monilta epätoivon täyteisiltä päiviltä. 

Aino palaa illan hämärtyessä kotiinsa, mielessään ystävänsä sanat. Hän avaa tietokoneensa, menee ystävänsä suositteleman yrityksen sivuille ja lähettää heille viestin. 

Saako tarina järjestöstä uuden käänteen?

Aino istuu jälleen ystävänsä konditorian ikkunapöydässä ja siemailee tyytyväisenä espressoa. On kulunut puoli vuotta siitä, kun hän aloitti yhteistyön yrityksen kanssa, jolle hän pystyi ulkoistamaan toimintaansa. Sen jälkeen Ainon järjestö on saanut uuden mahdollisuuden. Yritys on tehnyt järjestölle jäsenhankintaa ja ylläpitänyt asiakkaiden jatkuvaa kontaktointia. Se on tuottanut sisältöä järjestön blogiin, kirjoittanut artikkeleita ja päivittänyt sen some-tilejä. Yritys on auttanut erilaisten tapahtumien järjestämisessä ja niiden markkinoinnissa. Lisäksi Aino on hyödyntänyt myös yrityksen tarjoamia monipuolisia virtuaaliassistenttipalveluja. Tämän ansiosta järjestö on onnistunut kasvamaan ja saamaan jalansijan yhteisössä. Se on tavoittanut oman asiakaskuntansa ja saavuttanut asettamansa tavoitteet. Aino on ikionnellinen, että on pystynyt jatkamaan työskentelyä oman kutsumuksensa parissa ja pääsee olemaan päivittäin osana tekemässä maailmasta parempaa paikkaa. 

Tarina järjestöstä -pelkkää fiktiota?

Yllä lukemasi tarina on kyllä fiktiivinen, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että kaikki järjestöt ovat jossain vaiheessa joutuneet kamppailemaan tämän asian kanssa. Tehokas ulkoistaminen tuo omalle toiminnalle lisäkäsiä tekemään asioita, joihin itsellä ei yksinkertaisesti riitä aika saati osaaminen. Yritys/järjestö, pystyy ulkoistamaan muun muassa seuraavat asiat: kontaktointipalvelut, tutkimuspalvelut, liiketoiminnan tukipalvelut ja sisällöntuotannon. Näin ollen ulkoistamisesta tulee myös kustannustehokasta, kun oman aikansa pystyy käyttämään täysin ydinliiketoimintaan ja sen täyden potentiaalin saavuttamiseen. 

Tarinassa mainitut palvelut:

Kontaktointipalvelut: Uusasiakashankinta, vanhojen asiakkaiden aktivointi, kampanjamarkkinointia, tapahtumarkkinointia ja erilaiset kontaktointipalvelut. 

Sisällöntuotantopalvelut: SEO-optimoidut sisältöpalvelut, käännökset, E-kirjat ja oppaat, tuote-esittelyt, arvostelut, artikkelit, blogit, uutiskirjeet, kokemukset ja suositukset. 

Some-palvelut :Sosiaalisen median eri kanavat, graafinen suunnittelu, julkaisut, nostot, kommentit, #-tutkimus, webinaarien moderointipalvelut  ja ryhmien hallinnointi.

Hakukoneoptimointi: Hakukonenäkyvyys, verkkosivuston sisällön, nopeuden ja koodausrakenteen parantaminen, verkkosivun ulkopuolella olevien tekijöiden optimointi, ja Google Ads-palvelut.

Virtuaaliassistenttipalvelut: Toimistotehtävät, rekisterien keräys, tapahtumien hallinta, asiakaspalvelu, palkanlaskenta, laskutus ja muut assistenttitehtävät.

Kiinnostuitko?

Katrium tarjoaa yritystukipalveluita kaikkiin tarpeisiin – niin pieniin kuin suurempiinkin. Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan miten voisimme auttaa juuri sinua.

Voit varata myös suoraan kalenterista aikaa tästä.

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.