Nettisivut

Nettisivut: Miksi ne kannattaa ehdottomasti kääntää eri kielille

Nettisivut ovat digitalisaation myötä nykypäivänä yhä tärkeämmässä roolissa. Kääntämällä nettisivusi suomen kielen lisäksi myös muille kielille, kuten esimerkiksi englanniksi, espanjaksi ja saksaksi, tavoitat huomattavasti suuremman joukon kuluttajia. Tämä tietenkin lisää yrityksesi kasvua. Olitpa millä alalla tahansa, monikieliset nettisivut auttavat sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi sekä yrityksesi näkyvyyttä netissä.

Mitä monikieliset nettisivut tuovat yrityksellesi:

Monikielisistä nettisivuista on yrityksellesi paljonkin erilaisia hyötyjä, niin asiakastyytyväisyyden, markkinoinnin, myynnin kuin muidenkin aspektien kannalta. Tässä ovat 5 oleellisinta hyötyä, jotka nettisivujen kääntäminen yrityksellesi tuo:

Nettisivustosi vierailijamäärä ja tuotot kasvavat

Nettisivujen kääntäminen useammalla kielelle houkuttelee paikalla uusia asiakkaita, joita et ehkä ole aiemmin pelkällä suomenkielisellä versiolla tavoittanut. Näin ollen nettisivustosi liikenne ja klikkaukset kasvavat huomattavasti. Lisäksi uudet asiakkaat ovat todennäköisesti vierailemassa nettisivustolla ostaakseen tarjoamiasi tuotteita ja palveluita. Näin ollen myös myyntisi ja sitä kautta tietenkin saamasi tulot lisääntyvät.

Voit laajentaa toimintaasi kansainvälisille markkinoille

Mikäli aikeissa on laajentaa liiketoimintaasi Suomen ulkopuolelle, on sanomattakin selvää, että nettisivusi tulee löytyä useammalla kielellä. Laajentumista pohtiessa tuleekin miettiä, mitkä ovat juuri sinun yrityksesi kohdemaat, jotta voit kohdentaa nettisivusi oikein juuri heille. Tutkimusten mukaan vain noin 20 prosenttia maailman väestöstä puhuu englantia, joten on tärkeää kääntää nettisivut suomen ja englannin lisäksi myös muille kielille.

Yrityksesi pysyy kilpailukykyisenä

Vaikka et olisikaan laajentamassa toimintaasi kansainvälisille markkinoille, on kuitenkin hyvä muistaa, että myös Suomi on nykyään jo hyvin kansainvälinen maa. Meillä on paljon maahanmuuttajia ympäri maailmaa, joilta suomen kieli ei välttämättä vielä taivu. Näin ollen kääntämällä nettisivusi useammalle kuin yhdelle tai kahdelle kielelle, et ainoastaan laajenna näkyvyyttäsi ja tavoitettavuuttasi ulkomailla, vaan myös ihan Suomen sisällä.

Monipuolisemmat hyödyt SEO:sta

Kuten kaikki yrittäjät varmasti tietävätkin, SEO on hyvin tärkeää nettisivujen toiminnan ja pääasiassa niiden löytymisen kannalta. Kun nettisivusi on tarjolla useammilla kielillä, saat myös enemmän hyötyä hakukoneen tuloksissa, sillä yhä useammat hakusanat tuovat tulokseksi juuri sinun yrityksesi. Kannattaakin siis tarkistaa nettisivujesi data ja huomioida mistä maista vierailijoita on, jotta osaat vastata kuluttajien kysyntään.

Asiakastyytyväisyys lisääntyy

Asiakkaat ovat selvästi tyytyväisempiä silloin, kun he kokevat olonsa ymmärretyksi sekä kuulluksi. Tyytyväiset asiakkaat taas lisäävät osaltaan yrityksesi positiivista näkyvyyttä sekä tuottavuutta, sillä tyytyväiset asiakkaat todennäköisemmin haluavat asioida yrityksen nettisivuilla uudemman kerran. Kun nettisivut löytyvät juuri asiakkaan omalla äidinkielellä, lisää se heidän tuntemustaan ymmärretyksi tulemisesta.

Mistä löydän hyvän käännöspalveluiden tarjoajan?

Katriumilla tarjoamme monipuoliset ja monikieliset käännös-, lokalisaatio- ja oikolukupalvelut. Yrityksesi nettisivut voi ammattilaistemme avulla kääntää mille tahansa Euroopan kielelle. Kaikki teettämämme käännökset ovat natiivien tarkastamia, jolloin voit olla varma, että käännökset ovat laadukkaita ja virheettömiä. Lisäksi tarjoamme yrityksellesi myös monikieliset ja monikanavaiset Call Center – ja Contact Center -palvelut, jotka auttavat sinua muokkaamaan yrityksesi palveluita uusille kansainvälisille asiakkaillesi sopivaksi. Mikäli kiinnostuit, ota meihin yhteyttä täältä, niin kerromme lisää!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.