harjoittelu

Harjoittelu – Etäopiskelijan kokemus työharjoittelusta Katriumilla

Harjoittelu Katriumilla sopii opiskelijalle riippumatta siitä, missä päin Suomea, tai maailmaa, oleskelee. Täällä kirjoittelee liiketoiminnan opiskelija Suomesta, joka on iloinen päästessään jakamaan kokemuksensa 4 kuukauden harjoittelujaksosta Katriumilla. Harjoittelu oli osa opintojani ja suoritin sen etänä. Jakso painottui SEO- ja sisällöntuotannon saloihin. Lisäksi pääsin tutustumaan ja osallistumaan erilaisten projektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Harjoittelu etänä

Katrium kiinnosti harjoittelupaikkana hyvin paljon, sillä se tarjoaa harjoittelua etänä. Oletpa sitten mistä päin tahansa, työskentely onnistuu. Tästä vaihtoehdosta ja haasteesta pidin kovasti, sillä tiesin, että se antaa joustavuuden lisäksi myös mahdollisuuden oppia nykyaikaista liiketoiminnassa tarvittavaa teknologiaa ja suunnitelmallisuutta.

Tuki

Yksi parhaista asioista harjoittelussa oli tuki, jonka sain. Sain aina vastaukset kysymyksiini, minulle annettiin toivomaani palautetta ja minua autettiin kasvamaan ammatillisesti. Sain kannustusta, onnistuin haastamaan itseäni ja uskomaan omiin kykyihini. Mikäli tarvitsin apua, tiimissä on aina minua auttava henkilö sekä muutenkin ihanan ystävällinen auttavainen henki! Yhteydenpito ja kommunikointi tapahtui puheluiden, viestien ja videon välityksellä. Vaikka harjoittelu tapahtuikin kotoa käsin, yksinäiseksi oloni ei tullut missään vaiheessa.

Kehittyminen

Harjoittelun aikana sain mahdollisuuden työskennellä monipuolisten projektien parissa. Opin tärkeitä taitoja ja sain arvokasta kokemusta Seo- ja sisällöntuotannosta ja muista monikanavaisten projektien suunnittelusta ja erilaisista työskentelytavoista. Myös kielitaitoa saa halutessaan harjoitella, sillä voit kommunikoida ja tehdä yhteistyötä eri maiden tiimiläisten kanssa.

Harjoittelusta työhön

Voin sanoa, että 4 kuukautta hurahti nopeasti kuin siivillä. Oppiminen ei lopu kuitenkaan koskaan. Kun harjoittelu oli lopuillaan, tunsin suurta kiitollisuutta kaikesta, mitä olin oppinut ja saavuttanut. Sain mahdollisuuden oppia paljon uutta, näyttää kykyjäni ja persoonaani, tutustua ammattitaitoiseen ja mukavaan väkeen ja ennen kaikkea olla yksi Katriumin laajasta tiimistä.

Kaiken kaikkiaan työharjoittelu oli opettavainen ja ihana kokemus, joka vahvisti haluan oppia lisää ja työskennellä tulevaisuudessa alalla. Harjoitteluni loppuvaiheessa nappasin itselleni työn sisällöntuotannon parista, joten voisin kai sanoa, että onnistuimme yhdessä. Kiitos Katriumille matkasta, ammattitaidosta, tuesta ja kannustuksesta. Harjoittelu oli arvokas ja antoisa kokemus, enkä kadu sitä hetkeäkään.

Kiinnostaisiko sinua harjoittelu etänä?

Minä suosittelen Katriumia! Ota yhteyttä tästä ja kerro hieman itsestäsi ja siitä, millaisissa projekteissa haluaisit harjoittelun suorittaa. Katrium tarjoaa opiskelijoille runsaasti mahdollisuuksia kehittää taitojaan monikansallisessa työympäristössä.

Toivotan menestystä juuri sinulle!

One Response

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.