asiakaspalvelusi

Asiakaspalvelusi ulkoistaminen: Mitä pitää ottaa huomioon?

Asiakaspalvelusi ulkoistaminen on ehkä mietityttänyt sinua, yrittäjä. Tai ehkä jo olet päättänytkin sen tehdä vuonna 2023, mutta et ole varma, miten teet sen sujuvasti ja vaivattomasti? Mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon? Näillä vinkeillä voit olla varma, että asiakaspalvelun ulkoistaminen sujuu mahdollisimman helposti, ilman ylimääräistä stressiä.

Erilaiset ulkoistamisen muodot

Asiakaspalvelun ulkoistamisella tarkoitetaan tilannetta, jossa yritys palkkaa erillisen asiakaspalvelun hoitamiseen erikoistuneen yrityksen pitämään huolta omasta asiakaspalvelustaan. Ulkoistamista on monenlaista, joten on tärkeää tietää, mitä vaihtoehtoja sinulla on tarjolla ja mitkä niistä ovat sinulle tarpeellisia.

Katriumilla voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon kattavasta valikoimastamme. Valikoimasta löytyy muun muassa ulkoistettu monikielinen asiakaspalvelu puhelimitse, chatin kautta ja sähköpostitse, rekisteröinti ja ajanvarauspalvelut, vanhojen sekä uusien asiakkaiden aktivointi, liidien generointi ja B2B puhelinmarkkinointi sekä kaikki mahdollinen yrityksesi puhelimessa tehtävä työ.

Näillä vinkeillä ulkoistat asiakaspalvelusi vaivattomasti

Varmista, että palkkaat alan huippuja

Toimiva asiakaspalvelusi ulkoistaminen vaatii sitoutumista. Et voi olettaa saavasi hyötyjä ilman, että näet vaivaa toimivan yhteistyösuhteen luomiseksi. Jos tuijotat ainoastaan säästöjen mahdollisuutta, jätät helposti huomiotta laadun ja yhteistyön merkityksen asiakaspalvelua ulkoistaessa. Katriumilla teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa, jotta osaava henkilökuntamme voi parhaalla mahdollisella tavalla huolehtia teidän asiakkaistanne ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä. Näin ollen voit itse yrittäjänä keskittyä siihen, mikä on sinulle tärkeää. Huoli siis pois ja nauti joustavammasta aikataulusta, sillä välin kun me pidämme erinomaista huolta teidän asiakkaistanne!

 Älä odota huimia säästöjä heti

Todennäköisesti kulusi tulevat laskemaan asiakaspalvelun osalta, mutta on kuitenkin hyvä muistaa, että pelkän kulujen laskemisen ei tulisi olla ainoa syy asiakaspalvelun ulkoistamiselle. Asiakaspalvelusi ulkoistaminen antaa sinulle ennen kaikkea mahdollisuuden joustavuuteen. Katriumilla pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki tarvitsemasi palvelut parhaaseen hintaan. Näin ollen saat parhaan mahdollisen hyödyn ja joustavuuden samasta paketista.

Ota huomioon salassapitovelvollisuudet ja muut lakiseikat

Muista tarkistaa lailliset velvoitteet ja sopimuksesi ennen kuin luovutat dataa ja asiakastietoja kolmannen osapuolen yritykselle, jotta et myöhemmin joudu asian kanssa hankaluuksiin. Muista myös tarkistaa, että valitsemasi kolmannen puolen yritys noudattaa asianmukaisia salassapitovelvollisuuksia. Katriumilla noudatamme tarkasti lakien mukaisia salassapitovelvollisuuksia ja suojaamme sekä dokumentoimme datan myös asianmukaisesti. Voit siis olla varma, että asiakastietosi ovat täysin turvassa ja luotettavissa käsissä meidän kanssamme.

Rakenna hyvä kommunikointi yhteistyökumppanisi kanssa

Kaikkein menestyneimmät ulkoistamisen hyödyntäjät pitävät huolen siitä, että molempien kumppanien välillä on toimiva ja hyvä kommunikaatiosuhde. Näin ollen voidaan välttyä erimielisyyksiltä ja väärinymmärryksiltä. Tällöin myös ulkoistavia palveluita tarjoava yritys saa paremman kuvan yrityksen toiminnasta ja arvoista, joka taas auttaa asiakaspalvelussa. Lisäksi heidät palkannut yritys tietää keiden kanssa on tekemässä yhteistyötä ja voi kommunikoida avoimesti tarpeistaan. Meillä Katriumilla hyvä ja tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa on hyvin tärkeää. Ajatuksenamme onkin, että meidän tiimimme on osa teidän tiimiänne! Näin pyrimme varmistamaan, että yhteistyö ja asiakaspalvelusi ulkoistaminen sujuu mahdollisimman saumattomasti molemmin puolin.

Mistä löydän hyvän ulkoistetun asiakaspalvelun tarjoajan?

Kiinnostaako sinua toteuttaa asiakaspalvelusi ulkoistaminen kumppanin kanssa, joka tarjoaa monipuoliset ja monikieliset asiakaspalvelun mahdollisuudet erilaisilla alustoilla kuten sähköpostitse, puhelimitse sekä chatissa? Entäpä yritys, joka kommunikoi kanssasi avoimesti, on luotettava ja noudattaa asianmukaisia salassapitovelvollisuuksia, jotta luovuttamasi data pysyy varmasti turvassa, tarjoaa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun 24/7 ja 365 parhaaseen mahdolliseen hintaan ja jonka henkilökunta on tiiviissä yhteistyössä kanssasi ja toimii erinomaisesti osana omaa tiimiäsi? Katriumilla tarjoamme sinulle kaiken tämän!

Mikäli yllä mainitut ominaisuudet kuulostavat yrityksellesi sopivalta vaihtoehdolta, ota empimättä yhteys meihin esimerkiksi verkkosivujemme tai sosiaalisen median kautta. Lisäksi voit vierailla toimistollamme paikan päällä tai ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai klikkaa tätä linkkiä!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.