Ulkoistettu asiakaspalvelu yrityksen tukena

Onko joulu sinunkin yrityksessäsi vuoden kiireisintä aikaa? Tuntuuko siltä, että puhelin pirisee jatkuvasti, etkä pääse kunnolla keskittymään omiin töihisi? Ovatko yrityksesi asiakaspalvelun resurssit liian vähäiset kohtaamaan tämä kiireinen aika? Ei hätää, tähän on olemassa helppo ja toimiva ratkaisu: asiakaspalvelun ulkoistaminen.

Asiakaspalvelu vuonna 2020

Me kaikki tiedämme sen, että heikosti toimiva asiakaspalvelu voi muodostua erittäin kohtalokkaaksi ongelmaksi yritykselle. Emme aina edes täysin tiedosta sitä, kuinka tärkeä rooli toimivalla asiakaspalvelulla on yrityksen menestyksen kannalta. Puutteet asiakaspalvelussa heijastuvat kuitenkin suoraan yrityksen tulokseen.

Vuosi 2020 on tuonut myös aivan uuden merkityksen monikanavaiselle asiakaspalvelulle. Tietoa haetaan netin kautta enemmän kuin koskaan aikaisemmin, sillä kontakteja halutaan vähentää vallitsevan pandemian takia. Tällöin on ensisijaisen tärkeää, että yrityksellä on käytössään monikanavainen ja joustava aikatauluinen asiakaspalveluportaali.

Työn ja kiireen keskellä tämä kuitenkin helposti unohtuu. Jouluruuhkan aikaan monessa yrityksessä yhtäkkiä herätäänkin siihen, että asiakaspalvelun hoitaminen vie liikaa aikaa muilta töiltä. Työntekijät kuormittuvat ja asiakaspalvelun laatu kärsii. Tämä johtaa pahimmillaan siihen, että asiakkaat kaikkoavat ja huonojen nettiarvostelujen määrä lisääntyy.

On myös totta, että tämä vuosi on koetellut monen ihmisen elämää monin eri tavoin. Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelija linjan toisessa päässä, voi saada monen päivän tuntumaan paljon kevyemmältä. Olemme kaikki samassa veneessä vallitsevan tilanteen kanssa ja inhimillisyys sekä toisten auttaminen on tärkeässä merkityksessä tässä hetkessä.

Apua joulukiireeseen

Onneksi asiakaspalveluun on kuitenkin mahdollista saada apua. Asiakaspalvelun ulkoistaminen erityisesti joulukiireiden alla voi todella pelastaa yrityksen. Sen avulla työntekijöillä jää aikaa itse asiaan, eli oman työn tekemiseen ja ulkoistettu monikanavainen asiakaspalvelu hoitaa oman osuutensa. Meillä Katriumilla on vuosien kokemus asiakaspalvelutyöstä monien eri alojen yritysten kanssa.

Voimme tulla avuksi tähän vuoden kiireisimpään aikaan tekemällä kanssanne määräaikaisen sopimuksen. Toki, jos tämä ratkaisu tuntuu toimivalta ja sille on tarvetta myös tulevaisuudessa, niin sopimusta voi aina jatkaa. Pystymme räätälöimään juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelun.

Meidän avullamme yrityksesi on myös mahdollista pidentää asiakaspalvelun aukioloaikoja, joten se ei ole enää riippuvainen yrityksen omista aukioloajoista. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme perehdytetään hyvin yrityksen toimintaan, jotta heidän tarjoamansa palvelu on laadukasta ja ajanmukaista.

Älä enää aikaile, vaan ota yhteyttä meihin jo heti tänään, jotta voimme kertoa lisää palveluistamme ja siitä, miten me voimme parhaiten auttaa yritystäsi tänä kiireisenä aikana. Unohda joulustressi tänä vuonna ja anna meidän auttaa. Nauti, ja rentoudu yrityksen pikkujouluissa tietäen, että asiakaspalvelusi on osaavissa käsissä.

Olisiko aika ulkoistaa asiakaspalvelu?

Yrityksessäsi on varmaan joskus harkittu tai jopa toteutettu taloushallinnon ulkoistaminen tilitoimistolle. Asiantuntevan tilitoimiston apu on korvaamatonta ja helpottaa yrityksesi taakkaa taloushallinnon puolella. Oletko koskaan miettinyt, että tämän saman voi toteuttaa myös asiakaspalvelun puolella? Tällöin sinulle jää aikaa siihen itse pääasiaan, eli yrityksen ydinosaamiseen.

Katriumin tarjoama laadukas ja asiantunteva monikanavainen asiakaspalvelu räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita. Sovimme yhdessä ohjeet, joita asiakaspalvelussa tulee noudattaa ja mikä tärkeintä, kommunikointi tapahtuu yrityksen äänellä. Me takaamme sen, että asiakaspalvelijamme hoitavat jokaisen asiakaskontaktin ammattitaidolla alusta loppuun. Toimiva ja joustava asiakaspalvelu on tärkeää yrityksen menestymisen kannalta. Ystävällinen ääni puhelimen toisessa päässä ja mutkaton palvelukokemus lisäävät asiakkaan tyytyväisyyttä ja luottamusta yritystä kohtaan. On myös todennäköisempää, että asiakas tulee tällöin suosittelemaan yrityksen palveluja myös tutuilleen.

Helpotusta joulukiireeseen

Juuri nyt lähestymme joulunaikaa, joka voi sinunkin yrityksessäsi olla vuoden kiireisintä aikaa. Tämän lisäksi puhelin soi taukoamatta ja kaikki yrityksessä ovat kiireisiä. Tällöin asiakkaan puheluunkin voi tulla vahingossa vastattua hieman tylymmin ja oma työ keskeytyy jatkuvasti puhelimeen vastaamisen takia. Siksi tämä onkin juuri oiva hetki tehdä ratkaisu asiakaspalvelun ulkoistamisesta. Vältä joulukiire ja stressi, ja anna meidän hoitaa kaikki ne lukuisat puhelut puolestasi. Tällöin sinä ja tiimisi voitte keskittyä siihen tärkeimpään, eli yrityksen omaan pyörittämiseen. Sillä aikaa me pidämme huolen siitä, että asiakkaiden puheluihin vastataan ja et sen takia joudu menettämään yhtäkään asiakasta.

Jos taas murehdit sitä, tuleeko asiakaspalvelun ulkoistaminen kovin kalliiksi, niin murehdit turhaan. Erityisesti ruuhkahuippuina, kuten joulua edeltävänä aikana, lisätyövoiman palkkaaminen yrityksen sisällä asiakaspalveluun voi tulla erittäin kalliiksi. Asiakaspalvelun ulkoistaminen sen sijaan mahdollistaa resurssien kohdentamisen huomattavasti kustannustehokkaammin. Ja tiedät varmasti senkin, että kaikkein kalliimmaksi tulee se, jos asiakaskontaktit jätetään hoitamatta. Eli ulkoistaminen on erittäin varteen otettava vaihtoehto, joka parhaimmillaan lisää asiakastyytyväisyyttä ja jopa yrityksen myyntiä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä, miten voimme parhaiten räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopivan monikanavaisen asiakaspalvelun. Anna meidän tänä vuonna auttaa sinut joulukiireiden yli, jotta yrityksessäsi päästään myös mukavaan ja rentoon joulutunnelmaan.

Mistä on parhaat tutkimushaastattelijat tehty?

Ammattimaisuudesta, ystävällisyydestä, määrätietoisuudesta ja lujasta asenteesta. Katrium pitää huolen siitä, että haastattelijat ovat motivoituneita ja menestyvät työssään. He eivät lannistu pienestä, vaan pyrkivät läpi hankalimmankin heille annetun tehtävän.
Hyvä haastattelija on suorapuheinen asiassaan, mutta säilyttää aina ystävällisen asenteen, eikä tuputa asiaansa haastateltavalle. On selvää, että haastateltavien joukkoon mahtuu paljon niitä, jotka eivät halua vastata puheluihin ja kysymyksiin. Ammattitaitoinen haastattelija pystyy kuitenkin taidoillaan suostuttelemaan ja saamaan aikaiseksi positiivisen haastattelukokemuksen sekä haastateltavalle että itselleen. Hyvä haastattelija ei luovuta, eikä anna vastoinkäymisten lannistaa. Vaikka puhelimen päässä haastattelijan ulkoisella olemuksella ei olekaan merkitystä, on miellyttävä ääni ja sen käyttö erittäin tärkeä ominaisuus. Haastattelijamme saavat haastateltavan tuntemaan olonsa tärkeäksi ja ymmärtämään sen, kuinka paljon he voivat itse haastatteluun vastaamalla vaikuttaa aiheeseen, joka on haastattelussa kyseessä. Hyvä haastattelija huomioi haastateltavan tunteet ja vastaukset, ei häiritse kesken lauseen, ymmärtää haastateltavan ainutlaatuisuuden ja luo hyvän ymmärryksen heidän välilleen haastattelun aikana.

Tuemme ja opastamme


Me annamme tukea ja opastusta haastattelijoille heti alusta alkaen, jotta heidän työnsä olisi mahdollisimman miellyttävää ja tuottoisaa. Ympärillä olevan tiimin tuki ja rohkaisut ovat ensisijaisen tärkeää, jotta haastattelija kokee olevansa arvokas tiimin jäsen. Me emme anna pikkuvirheiden lannistaa kenenkään mieltä, olemmehan ihmisiä kaikki ja virheitä sattuu meille jokaiselle. Voimme kuitenkin taata sen, että kanssamme tehdyn tutkimushaastattelun lopputulokset ovat laadukkaita ja virheettömiä. Teemme säännöllistä laaduntarkkailua, jonka avulla voimme puuttua epäkohtiin heti ennen ongelmien muodostumista. Luotamme kuitenkin haastattelijoihimme ja heidän ammattitaitoonsa, joka näkyy suoraan aineiston tuloksissa. Tiimin kannustava ilmapiiri huokuu positiivista energiaa niin haastattelijoille kuin haastateltavillekin. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että tulokset ovat kaikkia osapuolia tyydyttäviä, laadukkaita ja ne valmistuvat aina määräaikaan mennessä. Ota yhteyttä jo heti tänään, jotta voimme sopia ajan, jolloin voimme kertoa lisää siitä, miten me voimme auttaa juuri teidän yritystänne!