leeann-cline-QKbbK46vtDI-unsplash

Ulkoistamalla tehokkuutta ja kasvua!

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa monipuolisia, räätälöityjä tukipalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille kotimaassa ja kansainvälisesti. Katrium on toiminut yli 16 vuoden ajan sekä Suomessa, että kansainvälisesti rakentaen laajaa, maailmanlaajuisesti toimivaa freelancer- ja työntekijäverkostoa. 

Meidän DNA:ssa on yrityksien arjen helpottamista, ottamalla heidän hartioiltaan kaiken minkä voi ulkoistaa. Uskomme, että paras tapa kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa on  keskittyä omaan ydinosaamiseen ulkoistamalla kaiken, mikä ei tuo varsinaista arvoa tai tulosta viivan alle.

 Tässä esimerkkejä tarjoamistamme palveluista:

  1. Yhteydenotto ja kontaktointi entisille ja nykyisille asiakkaille: Aktivoi olemassaolevat asiakkaat ja lämmitä potentiaaliset liidit. Alk.15eur/h.
  2. Asiakaspalvelu 24/7: Kokeneet asiakaspalvelijamme hoitavat asiakaspalvelun lämpimästi ja fiksusti puolestasi. Saatavana monikanavaisena, email, puhelinlinja- ja chat. Alk. 150eur/kk
  3. Virtuaaliassistentin palvelut: Virtuaaliassistenttimme hoitavat kaikki hallinnolliset tehtävät, toimistotyöt, laskutukset, rekisterin keruut, litteroinnit, oikoluvut, ajanvaraukset ja muut yhteydenotot. Korkeasti koulutettujen virtuaaliassistenttien tuella yrityksesi toimii saumattomasti ja jokainen asiakaskokemus on ensiluokkainen. Alk. 15eur/h
  4. Kilpailijatutkimus: Missä olet parempi, kuin kilpailijasi? Paljonko kilpailijasi veloittaa samoista palveluista? Kun palvelustasi puhutaan, onko yrityksesi nimi asiakkaalla ensimmäisenä mielessä? 
  5. SOME ja SEO palvelut: Löytyykö palvelusi Googlesta, millä hakusanoilla? Löydytkö GoogleMapsista? Onko sinulla internetsivut ja ylläpidätkö blogia? Tämä kaikki vaatii pitkäjänteistä työtä, jonka Katrium tekee mielellään puolestasi. Paketteja on erilaisia ja ne räätälöidään tarpeesi mukaiseksi. Alk. 250eur/kk

Lue kaikista palveluistamme tästä.

Miksi sinun pitäisi tehdä yhteistyötä meidän kanssa?

Yhteistyö Katriumin kanssa on helppoa, henkilökohtaista ja läpinäkyvää. Sopimukset syntyvät aina keskusteluyhteyden ja molemminpuolisen yhteisymmärryksen pohjalta. 

Joustavuus ja edullisuus 

Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeisiin, laskutus määrittyy tarkasti työtehtävien mukaan. Et maksa ylimääräistä jäykistä paketeista, ja mikään projekti ei ole liian pieni meille. Otamme huomioon pienyritysten tarpeet, jotka voivat olla hyvinkin pieniä ja täsmällisiä, mutta varsin tärkeitä liiketoiminnan kannalta olevia toimenpiteitä. 

Laskutusmalli voi perustua toteutettuihin projekteihin, tai ennalta sovittuun ja kiinteään, kuukausittaisesti laskutettavaan malliin ennalta sovitun periodin ja palvelunkattavuuden pohjalta. Meillä on myös riittävästi kapasiteettia skaalata toiminta, joten pystymme palvelemaan joustavasti myös keskisuuria yrityksiä.

Tehokkuus ja kasvu 

Skaalaudumme helposti ja kasvamme yrityksesi kanssa. Elämme muutoksissa mukana, ja meiltä löytyy vahvoja osaajia yrityskasvun maailmasta. Yrityksessämme toimii henkilöitä, jotka toimivat yrityskasvukonsultteina erikokoisille yrityksille kotimaassa ja kansainvälisesti. Näin saat samalla kun resursoit ulkoistettuja palveluita meiltä henkilökohtaista näkemystä ja konsultointia kasvumatkaasi.

 Koska olemme itsekin aloittaneet pienyrityksenä, me ymmärrämme pien- ja keskikokoisten yritysten sydäntä ja koemme intohimoa auttaa muita samalla matkalla. Ulkoistettujen tukipalvelujen lisäksi saat myös tukea ja konsultointia kasvumatkaasi laajemmin, jonka olemme jo nähneet toteutuvan monen yrityksen kohdalla.

Henkilökohtainen ja reagoiva 

Rakastamme asiakkuuksiamme. Kanssamme on helppo ja mukava työskennellä, sillä lähestymme projekteja henkilökohtaisella otteella. Meistä saat pitkäaikaisen ja pitkäjänteisen kumppanin, sillä pyrimme aina hahmottamaan sinun yrityksellesi parhaan mahdollisen lopputuleman. Emme hae nopeita pikavoittoja, vaan pyrimme win-win tilanteisiin ja elämme muutoksissa mukana. Meille yritysten kasvussa auttaminen ei ole vain työtä, se on elämän missio. 

Kokemuksemme, intohimomme ja aito välittämisemme pienyritysmaailmasta yhdistettynä tiimimme omaamiin rautaisiin taitoihin tekee meistä ratkaisukeskeisen ja dynaamisen otteen omaavan ulkoistetun kumppanin. Kaiken keskiössä pidämme kuitenkin asiakaskeskeisyyden, ja mittaamme kasvua muutenkin kuin vain kylminä lukuina ja tuloksina. Mittaamme kasvua yrityksen kehittymisen myötä ja saamme iloa seuratessamme kumppaniemme kehittymistä.

Kun valitset Katriumin, valitset mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaasi, tehdä dataperusteisia päätöksiä, ja keskittyä olennaiseen – ajamaan liiketoimintaasi eteenpäin. 

Tervetuloa voimaannuttavaan yhteistyöhön Katriumin kanssa kohti menestyksekästä tulevaisuutta!

Lähde kokeilemaan Katriumin palveluita! Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! 

Voimme sopia maksuttoman tapaamisen e-kahvien merkeissä, verkostoitua ja kartoittaa mahdollisia yhteistyöaiheita.

Tags: No tags

11 Responses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.