brooke-cagle-g1Kr4Ozfoac-unsplash-1

Miten työkokeilupaikaksi valikoitui Katrium

Olin ollut pitkään pois työelämästä äkillisen sairastumisen vuoksi. Työeläkevakuutusyhtiö ehdotti työkokeilun aloittamista, jolla pystytään mittaamaan työssäjaksamista ja työn sopivuutta.

Etsimme yhdessä työnohjaajan kanssa minulle mahdollisia soveltuvia työkokeilupaikkoja ja yhdeksi työkokeilupaikaksi valikoitui Katrium.

Katrium etsi juuri silloin tutkimushaastattelijaa projekteihinsa ja mielenkiintoni heräsi nähtyäni heidän työpaikkailmoituksensa.

Päätimme olla Katriumiin ensimmäisenä yhteydessä ja katsoa, että saisinko heiltä mahdollisesti työkokeilupaikan.

Saimme hyvin pian vastauksen Katriumilta, että he ottavat minut mielellään työkokeiluun ja minulla olisi mahdollista työkokeilussa tutustua erilaisiin työtehtäviin työkokeilun aikana. Työkokeilu oli myös mahdollista räätälöidä työkokeiluun sopivaksi sekä työskentely toteutettaisiin etätyönä.

Katriumilta kerrottiin myös, että heillä on aikaisempaa kokemusta työkokeilijoista, jolloin työkokeilun aloittaminen tulisi olemaan helpompaa ja sujuvampaa.

Aloitin työkokeiluni Katriumilla 18.7.2022. Olen saanut tehdä Katriumilla tutkimushaastatteluita, asiakaspalvelua, litteröintiä, asiakasrekisterin keräämistä ja erilaisia blogikirjoituksia. Työtehtävät ovat vaihtuneet sopivin väliajoin, yksikään työpäivä ei ole ollut täysin samanlainen ja joka päivä oppii uusia asioita ja pääsee itseään haastamaan sekä kehittämään. Tietotekniset taidot ovat parantuneet entisestää ja englanninkielentaitoni on myös parantunut. Olen ollut tähän mennessä Katriumilla työkokeilussa nyt vähän yli 3kk ja olen ollut erittäin tyytyväinen valitsemaani työkokeilupaikkaani. Työkokeilu Katriumilla on sujunut hyvin. Työkokeilu on ollut vastaanottavaista, ystävällistä ja lämminhenkistä. Ja aina autetaan jos jokin asia ei suju heti ensi yrittämällä, sekä muutoinkin tuetaan hyvin työkokeilun sujumisessa. Tehtäviin saa hyvän perehdytyksen, ketään ei jätetä yksin ongelmatilanteissa ja muistetaan aina kiittää hyvästä työstä. Palaute on ollut rakentavaa ja kehittävää.

Yksi asia mikä on jäänyt työkokeilusta eritoten mieleeni, on Katriumin henkilöstöpolitiikka ja heidän johtamistapansa.

Voin lämpimästi suositella muillekin työkokeilua aloittaville Katriumia työkokeilupaikaksi.

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.