apple black coffee business coffee

Tukea liiketoimintaan: Nämä tukipalvelut jokainen pienyrittäjä tarvitsee itselleen

Jokaiselle pienyrittäjälle kiireen ja stressin tunne on varmasti vähintäänkin tuttua. Kukapa pienyrittäjä ei joutuisi välillä venymään ja joustamaan oman vapaa-aikansa ja hyvinvointinsa suhteen, jotta yritys voisi toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Mitä sitten, kun tuntuu, että joutuu jatkuvasti venymään ja joustamaan? Voimavarat alkavat olla vähissä, jonka seurauksena myös yrityksen toiminta saattaa joutua kärsimään. Nyt on pienyrittäjille kuitenkin tiedossa mahtavia uutisia, sillä monet yritykset tarjoavat kasapäin erilaisia liiketoiminnan tukipalveluita, jotka auttavat pienyrittäjää pyörittämään yritystään entistä tehokkaammin. Erilaiset liiketoiminnan tukipalvelut tuovat usein myös tehokkuuden lisäksi kustannussäästöjä yritykselle. Mitä kaikkia palveluita sitten pienyrittäjälle voisikaan sopia?

Mitä palveluita pienyrittäjän kannattaa miettiä omalle yritykselleen?

Palveluita, joita pienyrittäjä voi toiminnassaan hyödyntää on kattava joukko. Jokaisen pienyrittäjän olisikin syytä mietti, mitkä palvelut olisivat juuri omalle yritykselle ne kaikkein tärkeimmät, joissa kaipaisi eniten apua. Liiketoiminnan tukipalveluita valittaessa, onkin siis tärkeää muistaa pitää oman yrityksen tarpeet mielessä.

Erityisen hyvä palvelu, jota jokaisen pienyrittäjän kannattaa itselleen harkita, on Call Center, jonka avulla hoituu käytännössä kaikki tarvitsemasi asiakaspalvelun muodot. Katriumilla Contact Center palveluihin kuuluvat muun muassa asiakaspalvelun hoitaminen monikanavaisesti eli sähköpostitse, puhelimitse ja live-chatin kautta. Näin ollen asiakkaasi saavat ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua ympäri vuorokauden ilman, että joudut itse valvomaan yömyöhään tai venyttämään jatkuvasti työpäiväsi pituutta. Contact Center palvelut pitävät myös sisällään rekisteröinnit ja ajanvarausten tekemisen, joten voit olla varma, että tapahtumasta riippumatta kaikki ovat saaneet kutsun, ilmoittautumiset on rekisteröity ja asiat hoidossa. Contact Center palvelut pitävät kattavasti hyvää huolta jo olemassa olevien asiakkaidesi lisäksi myös uusista asiakkaistasi. Katriumilla hoidamme myös tarvittaessa yrityksesi telemarkkinoinnin sekä kylmäsoitot, joiden avulla saadaan aktivoitua jo vanhoja uskollisia asiakkaita sekä löydetään yrityksellesi uutta asiakaskuntaa.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut kansainvälisille vesille laajentumisesta tai muuten kaipaat apua kansainvälisten asiakkaiden hoitamiseen, on Katriumilla juuri sinulle sopivat palvelut myös sen varalta. Käännöspalvelut, jotka ovat saatavilla kaikilla Euroopan kielillä, pitävät huolen, että nettisivustosi ja muut tiedotteet ovat luettavissa juuri sinun asiakkaidesi äidinkielellä tai vähintään jollakin muulla kansainvälisellä kielellä kuten esimerkiksi englanniksi. Monikieliset sisällöntuotanto- ja blogipalvelut pitävät huolen siitä, että sekä verkkosivustosi että blogisi samoin kuin muut sosiaalisen median kanavasi ovat sisällöltään sopivia kotimaisten asiakkaiden lisäksi myös kansainvälisille asiakkaillesi. Monikielinen asiakaspalvelu mahdollistaa myös kansainvälisten asiakkaiden sujuvat yhteydenotot, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä entisestään.

Virtuaaliassistentti eli etäassistentti on myös yksi palveluista, joka on erinomainen lisä pienyrittäjälle. Monikielinen etäassistentti hoitaa yrityksesi hallinnolliset tehtävät kuten esimerkiksi tietokantojen luomiset, asiakastietojen ylläpidot ja päivittämiset sekä kilpailijoiden seurannat, nettisivujen ylläpidon ja niin edelleen. Tällöin sinä yrittäjänä pääset keskittymään siihen, mikä on sinulle ja yrityksesi toiminnalle olennaista. Virtuaaliassistentti työskentelee yleensä omasta kodistaan käsin, jolloin työtiloista ja työvälineistä ei aiheudu yrittäjälle minkäänlaisia lisäkustannuksia esimerkiksi tavalliseen assistenttiin verrattuna.

apple black coffee business coffee
Photo by Pixabay on Pexels.com

Onko yritystä tukevien palveluiden ulkoistaminen kannattavaa?

Harvalla pienyrittäjällä on aikaa olla oman yrityksensä johtaja, kirjanpitäjä, sisällöntuottaja ja asiakaspalvelija samanaikaisesti. Kaikkien näiden roolien täyttäminen voi käydä monelle kalliiksi, minkä vuoksi moni pienyrittäjä pyrkii kaikesta huolimatta olemaan itse kaikissa edellä mainituissa rooleissa. Hyvä ratkaisu, jolla tämän voi välttää on kyseisten palveluiden ulkoistaminen. Ulkoistamalla osan palveluista, saat yrityksellesi ammattitaitoista henkilökuntaa mahdollisimman kustannustehokkaasti ja yrittäjällä jää aikaa muuhunkin, kuin töiden tekoon.

Mistä löydän yritykselleni hyvän palveluntarjoajan?

Liiketoiminnan tukipalveluiden tarjoajia on rutkasti tarjolla. Katriumilla haluamme kuitenkin tarjota yrityskohtaisesti suunniteltuja tukipalveluita juuri sinun pienyrityksesi tarpeisiin mahdollisimman kustannustehokkaasti. Monikieliset tukipalvelumme mahdollistavat yrityksesi sujuvamman ja tehokkaamman toiminnan, joka myös auttaa yritystä kasvamaan. Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme tukipalveluista, ota meihin yhteyttä täältä.

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.