syksyn lukuvinkit

Syksyn lukuvinkit: 3 kirjaa, jotka kehittävät luovuuttasi

Syksyn lukuvinkit täyttävät syksysi merkityksellä ja väreillä. Hyvä lukeminen tekee tästä syksystä erikoisen ja ainutlaatuisen! Kääriydy pehmeään vilttiin, nauti höyryävän kuumasta teekupista ja sukella kirjojen lumoavaan maailmaan. Seuraavaksi jaan kolme kirjasuositusta, jotka auttavat sinua päästämään luovuutesi valloilleen!

Seuraavaksi syksyn lukuvinkit meiltä

Tuhoa tämä kirja, Keri Smith

Unohda kaikki, mitä olet oppinut kirjojen lukemisesta ja kirjoittamisesta, teroita värikynäsi, ota kahvikuppi käteen ja valmistaudu sotkemaan, repimään, piirtämään, taittamaan, liimaamaan, näyttämään, toistamaan ja loistamaan – täysin oman mielikuvituksesi mukaan. Oletko koskaan kokeillut päiväkirjan pitämistä? Onko sisäinen sensuuri estänyt sinua kirjaamasta aitoja ajatuksiasi paperille? Ei hätää, tämä kirja auttaa sinua löytämään luovuutesi voiman, oli mielesi millainen tahansa. Se on täynnä hauskoja, nerokkaita ja hullunkurisia ohjeita ja vinkkejä kirjan täyttämiseen – tai tuhoamiseen. Keri Smithin “Tuhoa tämä kirja” on ollut valtava maailmanlaajuinen menestys. Se on hauska idea perustuu Smithin ajatukseen siitä, että jokainen meistä pystyy saavuttamaan luovuuden, kunhan uskallamme rikkoa sääntöjä.

Luovuus ja vastuullisuus digiajan työssä, Iris Humala

Tämä lukuvinkki on suunniteltu käytännön opaskirjaksi, joka tarjoaa perustietoa luovan ja vastuullisen vuorovaikutuksen kehittämisestä käytännössä. Se tarjoaa arvokasta tietoa ja pohdintoja esimiehille, työntekijöille sekä valmentajille ja työelämän kehittämisen asiantuntijoille. Kirja sisältää kysymyksiä, jotka innostavat syvällisempiin pohdintoihin, ja kohderyhmänä ovat yritysten ja organisaatioiden henkilöstö. Voit hyödyntää tätä kirjaa kehittääksesi omia vuorovaikutustaitojasi tai parantaaksesi työyhteisösi, tiimisi tai työryhmäsi vuorovaikutusta erilaisissa digitaalisen ajan työtilanteissa ja -tehtävissä. Se toimii myös oppikirjana organisaatiotiedon ja työelämätaitojen opiskelussa.

Pim! Olet luova, Paavo Järvilehto / Lauri Järvilehto

“Hei, sinä ei-luova. Et ole yksin.” Syksyn lukuvinkit päättyvät tähän ainutlaatuiseen kirjaan, joka aivan kuin sisältää avaimen luovuutesi herättämiseen. Luovuus auttaa meitä löytämään erilaisia tapoja toimia ja tehdä elämästä kiehtovampaa. Kirjan tekijät, jotka ovat itse työskennelleet pitkään luovilla aloilla, jakavat kirjassa filosofisia, käytännöllisiä ja metodisia ajatuksiaan. He ovat perehtyneet siihen, mistä hyvät ideat syntyvät, miten niitä voi kehittää ja miten voimme ilmaista oman työmme tavalla, joka puhuttelee yleisöä. Paavo Järvilehto on ansioitunut mainossuunnittelija ja strategi, joka on luonut maailmanlaajuisesti tunnettuja mainoskampanjoita muun muassa Finnairille, Aurinkomatkoille ja Nokialle. Lauri Järvilehto, FT, puolestaan on tietokirjailija, muusikko, filosofi ja sarjayrittäjä. Hän toimii työelämäprofessorina Aalto-yliopistossa ja on perustanut Filosofian Akatemian.

Lopuksi

Syksy on täydellinen aika uppoutua luovuutta käsitteleviin kirjoihin. Syksyn lukuvinkit tarjoavat inspiroivia ja ajatuksia herättäviä asioita, jotka auttavat meitä ymmärtämään luovuuden voimaa ja hyödyntämään sitä omassa elämässämme. Ne kannustavat meitä rikkomaan rajoja, löytämään uusia näkökulmia ja ilmaisemaan itseämme. Hyvää lukuseikkailua!

Kurkista verkkosivuillemme ja lue lisää siitä, miten Katrium voi auttaa yrityksesi seuraavalle tasolle.

3 Responses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.