Katrium yrityksenä

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut kansainvälisiin contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Katriumin päätoimipiste sijaitsee Tallinnassa, Virossa ja toimintaa tukee kansainvälinen verkosto freelance-ammattilaisia. Verkostoa on rakennettu pikkuhiljaa yli kahdentoista vuoden aikana. 

Palvelumme on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille Suomessa ja ulkomailla. Palvelut on kohdennettu yksittäisille yrityksille, mutta palvelemme myös suuremmalla volyymilla  alihankinnan ja ulkoistamisen kautta. Päämarkkinamme ovat Suomessa, Baltian maissa ja Euroopassa. Palvelumme kattavat kuitenkin myös Venäjän.

We will do it for you!

   —

 

tutkimuspalvelut

Contact center

 

Liiketoiminnan tukipalvelut

Asiakaslähtöisyys

luotettavuus

Laatu

PItkäaikainen yhteistyö

Yhdessä pystymme mihin vain...

arvomme

Haluamme kasvaa yhdessä pitkäaikaisten asiakkaitemme kanssa. Haluamme olla mukana hyvässä ja pahassa, ylä- ja alamäessä. Meillä ei ole kiire, hiljaa hyvä tulee. Suurin osa asiakkaistamme on ollut mukana yrityksen perustamisesta nykyhetkeen. Vaikka olemmekin pieni yritys, olemme ketterä, lojaali ja omistautunut. Olemme aidosti kiinnostuineita asiakkaitemme hyvinvoinnista, oli yrityksesi koko mikä tahansa.

Contact center

Monipuoliset, monikieliset ja monikanavaiset contact center (call center) palvelumme kattavaat kaikki yrityksenne tarpeet 24/7 ja 365 päivää vuodessa. Oli kyse asiakaspalvelusta, help deskistä, tapahtumarekisteröinnistä tai live-chat palvelusta, Katrium on kumppani joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ja juuri toimialallesi räätälöityjä ratkaisuja. Mikäli etsit kumppania liidien generoimiseen, asiakkaiden aktivoimiseen tai vaikka asiakasrekisterin päivittämiseen, olet oikeassa paikassa. 

Tutkimus- ja tiedonkeruupalvelut

Tehokkaat tutkimuspalvelumme kattavat kotimaiset ja kansainväliset sekä kvalitatiiviset ja kvantitatiiviset puhelinhaastattelut. Tarjoamme myös over-flow ja alihankintapalveluita muille tutkimusyrityksille. Kaikki haastattelijamme ovat natiivi-kielisiä ja laajan freelancer-verkoston ansiosta, valikoimastamme löytyy yli 64 kielistä tekijää.

liiketoiminnan tukipalvelut

Monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelumme auttavat pieniä ja keskisuuria yrityksiä keskittymään tehokkaammin ydintoimintaansa. Tärkeämpänä osana näitä palveluita ovat käännös- ja etäassistenttipalvelumme. 

56

alaa jota palvelemme

200+

adhoc
freelanceria

64

kielellä

12

Vuoden kokemus

98%

Tyytyväisyys

Varma valinta

Tarjoamme sinulle joustavan ja kattavan ratkaisun. Kaikki palvelumme ovat räätälöityjä ja sopii varmasti sinun palvelupalettiin.

Monikanavaisuus

Palvelumme ovat tehty niin että ne sopivat juuri sinun kohderyhmällesi parhaiten, oli se sitten chat-palvelu, puhelin, email tai vaikkapa whatsapp.

Osa tiimiäsi

Ymmärrämme että asiakkaasi ovat sinulle kaikki kaikessa. Emme halua olla vain "alihankkija" vaan haluamme olla osa tiimiäsi.

Kustannustehokkuus

Raha ei kasva puussa, vaan se on ansaitava. Luotamme siihen että pitkässä juoksussa toiminta on kannattava, mutta tarkoitus on rakentaa pitkäaikainen yhteistyö eikä saada irti kaikki yhdestä kaupasta.

Siirry tähän aikakauteen

Koska asiakkaasi ovat jo nykyajassa niin sinunkin täytyy olla. Puhu asiakkaan kanssa samaa kieltä meidän monikanvaisen asiakaspalvelun kautta.

Ongelmanratkaisu

Ei ole olemassa ongelmia on vain haastaita. Sitoudumme löytämään ratkaisuja oli haaste mikä hyvänsä.

Annamme kaikkemme

Pienenä yrityksenä olemme ketterä, joustamme ja venyymme jotta pystymme palvelemaan sinua paremmin kuin mikään muu alan yritys.

Ainutlaatuisuus

Jokainen asiakas on meille ainutkertainen ja ainutlaatuinen. Tämä pätee myös asiakkaan asiakkaasen, kohtelemme heitä kuin omia asiakkaita.

Tulevaisuus

Olemme ylpeitä maineestamme ja asiakkaistamme. Olemme ylpeitä meidän työntekijöistämme ja yhteistyökumppaneistamme. Tulevaisuus ja jatkuvuus on hanskassa koska pidämme huolta että kaikki yllämainitut ovat myös ylpeitä Katriumista.

Ketä olemme ?

tarinoita asiakkaistamme

jarmo (1)

Jarmo Lehtinen

Yrittäjä
Suomalainen yritysjohtaja, taloustieteilijä ja tietokirjailija.
2014123191789

Juha Oravala

Yrittäjä
Tietoturvayhtiö D-Fence Oy:n hallituksen puheenjohtaja.
MS2018 (1)

Martin Seppälä

Yrittäjä
Pitkänlinjan yrittäjä ja usean yrityksen puheenjohtaja.

Katriumin Ajatuksia

Paras palkinto hyvästä työstä on lisää työtä.

Katri Kaukiainen

Tulos syntyy kun yrittää tarpeeksi kauan. 

 

Ville Häkkinen

Mikään ei ole ylivoimaista, on vain oikeita ja vääriä ihmisiä hommaan.

Johanna Hakkarainen

Each new project is like a child, that we cherish. 

Viktoria Vasina

Email us

info@katrium.eu

Call us

Finland: +358931574717
Estonia: +372 56487 414
Spain: +34 695 177 869

Find us

J.Vilmsi, 5-6, Tallinn