puhelinpalvelu

Ulkoistettu asiakaspalvelu yrityksen tukena

Onko joulu sinunkin yrityksessäsi vuoden kiireisintä aikaa? Tuntuuko siltä, että puhelin pirisee jatkuvasti, etkä pääse kunnolla keskittymään omiin töihisi? Ovatko yrityksesi asiakaspalvelun resurssit liian vähäiset kohtaamaan tämä kiireinen aika? Ei hätää, tähän on olemassa helppo ja toimiva ratkaisu: asiakaspalvelun ulkoistaminen.

Asiakaspalvelu vuonna 2020

Me kaikki tiedämme sen, että heikosti toimiva asiakaspalvelu voi muodostua erittäin kohtalokkaaksi ongelmaksi yritykselle. Emme aina edes täysin tiedosta sitä, kuinka tärkeä rooli toimivalla asiakaspalvelulla on yrityksen menestyksen kannalta. Puutteet asiakaspalvelussa heijastuvat kuitenkin suoraan yrityksen tulokseen.

Vuosi 2020 on tuonut myös aivan uuden merkityksen monikanavaiselle asiakaspalvelulle. Tietoa haetaan netin kautta enemmän kuin koskaan aikaisemmin, sillä kontakteja halutaan vähentää vallitsevan pandemian takia. Tällöin on ensisijaisen tärkeää, että yrityksellä on käytössään monikanavainen ja joustava aikatauluinen asiakaspalveluportaali.

Työn ja kiireen keskellä tämä kuitenkin helposti unohtuu. Jouluruuhkan aikaan monessa yrityksessä yhtäkkiä herätäänkin siihen, että asiakaspalvelun hoitaminen vie liikaa aikaa muilta töiltä. Työntekijät kuormittuvat ja asiakaspalvelun laatu kärsii. Tämä johtaa pahimmillaan siihen, että asiakkaat kaikkoavat ja huonojen nettiarvostelujen määrä lisääntyy.

On myös totta, että tämä vuosi on koetellut monen ihmisen elämää monin eri tavoin. Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelija linjan toisessa päässä, voi saada monen päivän tuntumaan paljon kevyemmältä. Olemme kaikki samassa veneessä vallitsevan tilanteen kanssa ja inhimillisyys sekä toisten auttaminen on tärkeässä merkityksessä tässä hetkessä.

Apua joulukiireeseen

Onneksi asiakaspalveluun on kuitenkin mahdollista saada apua. Asiakaspalvelun ulkoistaminen erityisesti joulukiireiden alla voi todella pelastaa yrityksen. Sen avulla työntekijöillä jää aikaa itse asiaan, eli oman työn tekemiseen ja ulkoistettu monikanavainen asiakaspalvelu hoitaa oman osuutensa. Meillä Katriumilla on vuosien kokemus asiakaspalvelutyöstä monien eri alojen yritysten kanssa.

Voimme tulla avuksi tähän vuoden kiireisimpään aikaan tekemällä kanssanne määräaikaisen sopimuksen. Toki, jos tämä ratkaisu tuntuu toimivalta ja sille on tarvetta myös tulevaisuudessa, niin sopimusta voi aina jatkaa. Pystymme räätälöimään juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelun.

Meidän avullamme yrityksesi on myös mahdollista pidentää asiakaspalvelun aukioloaikoja, joten se ei ole enää riippuvainen yrityksen omista aukioloajoista. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme perehdytetään hyvin yrityksen toimintaan, jotta heidän tarjoamansa palvelu on laadukasta ja ajanmukaista.

Älä enää aikaile, vaan ota yhteyttä meihin jo heti tänään, jotta voimme kertoa lisää palveluistamme ja siitä, miten me voimme parhaiten auttaa yritystäsi tänä kiireisenä aikana. Unohda joulustressi tänä vuonna ja anna meidän auttaa. Nauti, ja rentoudu yrityksen pikkujouluissa tietäen, että asiakaspalvelusi on osaavissa käsissä.

Tags: No tags

One Response

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.