Monikieliset-contact-center2

Monikielisen asiakaspalvelun monipuoliset hyödyt

Nykyisin on tärkeää, että yritykset erottuvat toisistaan ja jokainen yritys pystyy aina tarjoamaan, sekä tekemään asiat hieman eri tavalla. Asiakaspalvelun laatua voi lähteä kehittämään, mutta monet yritykset unohtavat sen, että asiakaspalvelun kansainvälisyys voikin olla juuri se työkalu, joka auttaa erottautumaan muista.

Monissa yrityksissä on ymmärretty englanninkielisen asiakaspalvelun tärkeys, mutta oletko ajatellut, kuinka paljon asiakkaasi arvostaisivat, jos saisivat palvelua omalla äidinkielellään? Monikielisen asiakaspalvelun rakentaminen saattaa tuntua haasteelliselta, mutta meillä on sinulle ratkaisu – ulkoista monikielinen asiakaspalvelu ja nauti työn tuottamista hedelmistä.

Monikielinen asiakaspalvelu tarkoittaa usein sitä, että yhdellä asiakaspalvelijalla on hallussaan enemmän kuin yksi kieli. Sinun ei siis kannata ajatella asiaa niin, että sinun tulisi nyt jokaiseen kieleen hankkia oma asiakaspalvelija erikseen. Nykyään työmarkkinoilla on mahtavia asiakaspalvelijoita, joille kielitaito on yksi osa ammattitaitoa.

Näiden työntekijöiden löytäminen saattaa kuitenkin olla haastavaa ja aikaa vievää. Meillä on jo valmis tiimi, joka pystyy auttamaan sinua monikielisen asiakaspalvelun ylläpidossa. Tarkkailemme asiakaspalvelumme laatua ja varmistamme, että se toimii juuri sinun yritykseesi sopivalla tavalla.

Asiakkaan tyytyväisyys on tärkeintä

Monikielisessä asiakaspalvelussa asiakas ei ainoastaan koe saavansa erityiskohtelua, vaan monesti monikielinen asiakaspalvelija saattaa osata antaa sinulle vaikkapa kulttuuriin liittyviä vinkkejä. Joissain maissa asiat toimivat hieman eri tavalla, joten heidän avullaan voit ymmärtää yrityksesi mahdollisuuksia eri asiakasryhmissä paremmin.

Monikielinen asiakaspalvelu on joillekin yrityksille pakollinen, mutta sitä ei kannata pitää negatiivisena asiana. Tee siitä iso haloo ja kerro kaikille asiakkaillesi, kuinka yrityksesi pystyy auttamaan näinkin monella kielellä. Ota asiasta kaikki ilo irti ja hyödynnä monikielisen asiakaspalvelun olemassaoloa myynnissä, sekä markkinoinnissa.

Asiakaspalvelun ulkoistamista ei kannata pitää mörkönä, joka tekisi asiat huonommaksi, vaan päinvastoin. Pystyt näin keskittymään siihen, mikä on sinulle tärkeää ja voit olla varma, että resurssisi käytetään hyvin, kun rinnallasi töitä tekee ammattitaitoinen ja laadukas tiimi. Olemme ylpeitä jokaisesta tiimiläisestämme Katriumilla ja me voimme auttaa sinua löytämään yrityksellesi sopiva, monikielinen asiakaspalvelutiimi.

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut kansainvälisiin contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Lue lisää www.katrium.eu

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.