nick-fewings-zaXryNGMSfs-unsplash

Miten pienyrittäjä voi hyötyä kontaktointipalveluista?

Onko yrityksesi myynti hiipunut tai tuntuuko, että sitä olisi muuten vain hyvä tehostaa? Pitävätkö asiakkaat tuotteistasi, mutta eivät syystä tai toisesta palaa ostamaan tuotteitasi tai palveluita uudemman kerran? Pienyrittäjänä tekemistä on enemmän kuin tarpeeksi, joten asiakkaiden aktivoimiseen on vaikea repiä aikaa jo muutenkin kiireisestä aikataulusta. Uutiskirjeiden luominen, asiakkaiden yhteystietojen päivittäminen ja heidän tavoittaminen eivät ole tietenkään mitään tähtitiedettä, mutta aikaa niihin kyllä kuitenkin kuluu. Entäpä jos olisikin olemassa jo edullinen pienyrittäjille sopiva ratkaisu, jolla myyntiä saataisiin tehostettua sekä asiakkaita aktivoitua myyntiä ja yrityksen näkyvyyttä kasvattaen?

Mitä ovat kontaktointipalvelut ja mitä ne pitävät sisällään?

Nimensä mukaisesti kontaktointipalvelut ovat joukko erilaisia menetelmiä, joiden tarkoituksena on aktivoida jo olemassa olevia vanhoja asiakkaita sekä generoida liidejä uusien asiakkaiden löytämiseksi. Kaiken keskiössä on siis ajatus ja tavoite siitä, että asiakkaat aktivoituisivat; niin uudet kuin vanhat, ja ostaisivat sekä tilaisivat yrityksesi tarjoamia tuotteita ja palveluita. Kasvava kilpailijamäärä, joka on oikeastaan joka alalla, on tehnyt asiakassuhteista entistä tärkeämpiä. Tämän vuoksi hyvän asiakassuhteen ylläpitäminen auttaa uskollisia asiakkaita käyttämään yrityksesi tarjoamia tuotteita ja palveluita, mikä pitää yrityksen toiminnan käynnissä. Lisäksi tyytyväiset asiakkaat tuovat todennäköisesti mukanaan myös uusia asiakkaita, sillä he todennäköisemmin suosittelevat käyttämiään tuotteita ja palveluita myös ystävilleen, perheelleen ja kollegoilleen.

Kontaktointipalvelut pitävät sisällään muun muassa uusien liidien generoinnin eli uusien asiakkaiden löytämisen, yhteystietojen ja asiakastietojen päivityksen sekä jo olemassa olevien vanhojen asiakkaiden aktivoinnin, joka tapahtuu niin sanotulla kylmäsoittamisella. Liidien generointi eli uusien asiakkaiden löytäminen on kokonaisuudessaan prosessi, jonka perimmäinen tarkoitus on kiinnittää mahdollisten uusien asiakkaiden huomio yrityksesi tarjoamiin palveluihin heille mahdollisimman kiinnostavalla tavalla. Mikäli kiinnostus palveluihin tai tuotteisiin saadaan herätettyä, voi kyseisestä henkilöstä tulla yrityksesi uusi luottoasiakas. Yhteystietojen ja asiakastietojen päivityksellä taas tarkoitetaan niin vanhojen asiakkaiden yhteystietojen päivittämistä, mutta myös uusien potentiaalisten kuluttajien yhteystietojen etsimistä. Kylmäsoittaminen on nimensä mukainen termi, jolla tarkoitetaan sitä, että ns. “kylmälle” asiakkaalle tai kontaktille eli sellaiselle, joka ei ole ilmaissut sen kummempaa kiinnostusta tuotteista tai palveluista, soitetaan ja tarjotaan yrityksesi tuotteita ja palveluita. Ajatuksena on pyrkiä samaan muun muassa jo yrityksesi tuotteita tai palveluita ostaneet ja tilanneet asiakkaat kiinnostumaan tarjotuista tuotteista ja palveluista uudelleen sekä muistuttamaan heitä juuri sinun yrityksesi olemassaolosta.

Kontaktointipalvelun hyödyt

Kuten jo edellä tuleekin esille; kontaktointipalveluiden on tarkoitus tehostaa liiketoimintaasi ja näin ollen tehdä yrityksesi tuottavammaksi. Myynnin ja tuottavuuden lisääntyminen on siis hyödyistä ensimmäinen. Lisäksi kontaktointipalvelut auttavat pitämään yhteystietosi ajantasalla, mikä auttaa myös markkinoinnissa sekä myynnissä. Kontaktointipalvelut auttavat myös ylläpitämään hyviä asiakassuhteita sekä muodostamaan uusia. Muistuttamalla asiakkaita yrityksesi tarjoamista palveluista sekä tuotteista, he todennäköisesti muistavat, miksi ovat tuotteita alunperin ostaneet. Tämä taas lisää asiakastyytyväisyyttä, jonka seurauksena myös asiakastyytyväisyys lisääntyy. Asiakastyytyväisyys ja asiakassuhteiden ylläpitäminen ovatkin tärkeitä tekijöitä oikeastaan jokaiselle yritykselle – alasta riippumatta.

Miten saan itselleni aikaa kontaktointipalveluiden hoitamiseen?

Kiireisellä pienyrittäjällä ei ole turhaa aikaa lojumassa, josta onnistuisi nipistämään aikaa esimerkiksi kontaktointipalveluiden hoitamiseen. Tämän vuoksi monet pienyrittäjät ulkoistavatkin kontaktointipalvelunsa. Tällöin kolmannen osapuolen yritys ottaa asiat hoitaakseen ammattilaisista koostuvan tiiminsä kanssa. Ulkoistaminen on yleensä pienyrittäjälle kaikkein kannattavin vaihtoehto, sillä se on ensinnäkin lähes poikkeuksetta huomattavasti oman työntekijän palkkaamista kustannustehokkaampaa. Lisäksi kontaktointipalveluita tarjoavilla yrityksillä on takanaan vuosien kokemus siitä, miten asiakkaita kannattaa herätellä ilman heidän hermoilleen käymistä. Ulkoistamispalveluita tarjoavilla yrityksillä on myös käytössään alan viimeisin teknologia, joten voit olla varma, että asiat hoidetaan laadukkaasti alusta loppuun.

Katriumilla me tarjoamme kontaktointipalveluita asiakkaillemme vuosien kokemuksella ja ammattitaitoisen henkilökunnan kera. Osaavat henkilökuntamme varmistaa, että asiakkaat varmasti aktivoituvat ja päällimmäisenä heille jää mieleen erittäin positiivinen kuva teidän koko yrityksestänne sekä tuotteista ja palveluista. Tyytyväiset asiakkaat tekevät myös todennäköisemmin ostoksia uudelleen juuri sinun yrityksesi valikoimasta. Katriumilla saat kaikki tarvitsemasi kontaktointipalvelut sekä call center – ja – contact center palvelut käyttöösi yhdestä paikasta ja vieläpä edulliseen hintaan; laatua, asiakasystävällisyyttä sekä tehokkuutta unohtamatta! Ota meihin yhteyttä täältä, mikäli kiinnostuit tarjoamistamme palveluista.

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.