tarvekartoitukset4

Miten asiakastapaamisten buukkausten ulkoistaminen voi olla yrityksellesi hyödyllistä?

Palveluiden ulkoistaminen ei ole keksintö mistään uusimmasta päästä. Firmat ovat ulkoistaneet esimerkiksi paljon mainostoimintaansa ammattilaisten käsiin. Näin suomalaisena avun kysyminen voi olla useimmille luonteen takia hankalaa. Se voi myös johtaa ristiriitaan sisumme kanssa. Meillä on aina ollut ja on vieläkin vahva “tee se itse” tunne ja siitä on joskus vaikea päästää irti. Kun eteen tulee sellainen aihe, joka olisi helppo ja kannattavaa ulkoistaa, on parempi antaa ammattilaisten hoitaa hommat kotiin.

Miksi ulkoistaa asiakastapaamisten buukkaus?

Kalenteri näyttää aina täydeltä, eikä yhtään vapaata päivää löydy, vaikka kuinka etsisi? Ehkä ilmeisin syy, miksi buukkauksien ulkoistaminen on kannattavaa, on tietenkin aika. Kun ulkoistat asiakastapaamisten buukkauksen, et kuluta firman omia resursseja. Näin aikaa jää kaikelle muulle tärkeälle, mitä yrityksessä on tehtävänä. Työntekijät saavat myös ansaitun työrauhan pois puhelimen hälinästä.

Loppujen lopuksi, ulkoistaminen luultavasti tulee jopa halvemmaksi verrattuna siihen, jos buukkauksen pitäisi firman sisällä. Varsinkin, jos sen osaa hoitaa oikein. Tekniikkatalouden mukaan yritys voi säästää jopa 20% kuluista vuodessa verrattuna siihen, jos palvelut pidettäisiin yrityksen sisällä. Puhelinpalveluiden siirtäminen jo olemassa oleville työntekijöille olisi yksi stressin aihe lisää. Se saattaisi myös hidastaa muiden töiden aikaansaamista. Jos mietitään, että palkkaisitte uusia työntekijöitä ainoastaan tähän hommaan, palkan maksu on tietenkin lisäkulu. Yksi suurista kuluista tulee myös kaikenlaisten puhelinpalveluiden ja tietokoneohjelmien kuukausi- tai vuosimaksuista. Puhumattakaan sotkusta, jos buukkaus hoidettaisiin ilman erillisiä ohjelmia.

Tehoa toimintaan

Vaikka firmassanne olisi monta kokenutta myyntitykkiä, kasvotusten myynti on aivan eri luokkaa, kun puhelimessa hoidettu asiakaspalvelutyö. Kaikista ei ole puhelintyöhön, eikä siihen ole tarvetta. Kun ulkoistat buukkauspalvelut siihen erikoistuville firmoille, ei teidän tarvitse tästä asiasta huolehtia. Koulutetut puhelinbuukkarit ovat palveluksessasi ilman, että sinun tulisi tarjota minkäänlaisia koulutuksia. Asiakastyytyväisyys on kaiken A ja O, ja mikä sen parempi tapa varmistaa tämä, kuin osaavien ammattilaisten palkkaaminen. Heillä on usein myös paljon niksejä hihassaan ja saavat sovittua myös paljon enemmän tapaamisia. Varsinkin verrattuna buukkaajaan, jolla ei ole aiempaa kokemusta asiakastapaamisten varaamisista.

Vaikka sanonta meneekin niin, että asiakkaat ovat aina oikeassa, niitä hankalia asiakkaita tulee vastaan myös. Heidän kanssaan neuvottelu voi venyä, vaikka tunneiksi ja silti ei saata tuottaa mitään tulosta. Asiantuntevat asiakaspalvelijat osaavat keinot, joilla hankalat asiakkaat saataisiin käännytettyä. Näin ollen, sinun ei tarvitse itse tuhlata aikaa heidän kanssaan keskustelemiseen, ennen kuin tapaaminen on varmistettu.

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut kansainvälisiin contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Lue lisää, miten voit ulkoistaa asiakastapaamisten buukkaukset täältä.

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.