Miksi yrityksen kannattaa Tehdä Mystery Shopping -tutkimus?

Yritys, kehity oikeaan suuntaan kokeilemalla mystery shopping palvelua

Välillä pienemmät yritykset saattavat tuntea olonsa haastetuksi kilpailussa suurempien toimijoiden kanssa. Pienyritysten on tärkeää tarjota asiakkailleen ainutlaatuinen ja korkealaatuinen palvelukokemus erottuakseen kilpailusta. Tähän tarpeeseen vastaa “mystery shopping” – tutkimus, joka voi olla yritykselle äärimmäisen arvokas ja hyödyllinen työkalu. Mystery shopping on loistava tutkimusmenetelmä, kun haluat tietää palvellaanko asiakkaita suunnitellulla tavalla.

Mitä Mystery shopping sitten tarkoittaa?

  • Menetelmä, jossa yritys palkkaa ulkopuolisia ammattilaisia tai “salaisia asiakkaita” arvioimaan palveluidensa laatua ja asiakaskokemusta.
  • Mysteeriasiakkaat toimivat normaaleina asiakkaina, mutta heillä on tehtävänään tarkkailla ja arvioida erilaisia näkökohtia, joita yritys haluaa tarkastella.
  • Arviointikriteerit voivat sisältää asiakaspalvelun laatua, tuotevalikoimaa, myymälän siisteyttä ja muuta yrityksen määrittämää toimintaa.

Mystery shopping tutkimusmenetelmiä on muun muassa:

  • Puhelinpalvelun tutkimukset
  • Kasvokkain tapahtuva palvelun tutkimus
  • Sähköpostipalvelun tutkimukset
  • Online-ympäristöissä, Chat-palvelussa ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvat palvelun tutkimukset

Miksi valita Katriumin tutkimuspalvelut?

1. Yli 16 vuoden kokemus: Kokeneen Mystery Shopping -yrityksen valitseminen tuo mukanaan pitkän ja laajan kokemuksen alalta. Vankka kokemus takaa, että palautteet ovat perusteltuja ja luotettavia, jotta yritys voi tehdä tarvittavat parannukset palveluissaan.

2. Luotettavuus: Katrium tarjoaa luotettavat tulokset! Yritys voi luottaa saavansa oikeaa tietoa, joka auttaa heitä ymmärtämään asiakkaidensa tarpeita ja odotuksia.

3. Kustannustehokkuus: Budjetin hallinta on erityisen tärkeää. Katriumin tutkimuspalvelut ovat kustannustehokkaita verrattuna perinteisiin markkinatutkimuksiin. Palvelemme niin pieniä kuin keskisuuriakin yrityksiä!

4. Monikielinen: Mikäli yritys palvelee monikielistä asiakaskuntaa, voi Mystery Shopping -palvelu olla erityisen hyödyllinen. Katriumin ammattilaiset toimivat usealla eri kielellä ja arvioivat miten hyvin yrityksen palvelut toimivat erilaisille kieliryhmille.

5. Tehokkuus: Mystery shopping antaa välitöntä palautetta, joka auttaa yritystä tunnistamaan heikkoudet ja vahvuudet. Tämä antaa mahdollisuuden nopeisiin parannuksiin ja reagointiin asiakastyytyväisyyden parantamiseksi.

mystery shopping

Voimme olla avuksi!

Jos haluat nostaa pienyrityksesi palvelut uudelle tasolle ja erottua kilpailijoistasi, harkitse “mystery shopping” -palvelun käyttöä. Jos haluat parantaa palveluidesi laatua ja saavuttaa entistä tyytyväisemmän asiakaskunnan, ota yhteyttä jo tänään! Lähetä meille sähköpostia – Meille saa lisäksi aina soittaa, myös työajan ulkopuolella!

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.