micheile-visual-stories-lZ_4nPFKcV8-unsplash

Miksi ulkoistettu asiakaspalvelu kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti?

Onko sinulla ajatuksena hankkia ulkoinen firma hoitamaan yrityksesi asiakaspalvelu, tai kenties sinulla on jo ulkoistettu asiakaspalvelu käytössäsi? Ulkoistettu asiakaspalvelu on monille yrityksille osa tätä päivää, sillä sisäisten asiakaspalvelu työntekijöiden kouluttaminen vie aikaa ja palkkaaminen voi olla myös kallista. Tämän vuoksi yhä useammat yritykset turvautuvat asiakaspalvelun ulkoistamiseen. Asiakaspalvelun ulkoistamisella tarkoitetaan tilannetta, jossa kolmannen osapuolen yritys hoitaa oman yrityksesi asiakaspalvelun joko osittain tai kokonaan puolestasi.

Tämän seurauksena valitsemasi kolmannen osapuolen yrityksen työntekijät eli asiakaspalvelutiimi on tiiviissä yhteyksissä asiakaskuntasi kanssa. Onkin siis erittäin tärkeää, että valitsemasi firmaa vastaa tavoitteiltaan ja arvomaailmaltaan omaa yritystäsi.

Ulkoistetun asiakaspalvelun kilpailuttamisen hyödyt

Olipa sitten ulkoistetun asiakaspalvelun hankinta sinulle uusi asia tai olet jo vanha konkari asian tiimoilta, on jokaisen hyvä muistuttaa kilpailuttaa palveluita tarjoavat firmat säännöllisin väliajoin. Jokaisen yrityksen on kilpailutukseen lähtiessään, mitkä ovat omalle yritykselle tärkeimpiä prioriteetteja. Kilpailutuksen tarkoituksena ei siis välttämättä ole etsiä aina kustannustehokkainta vaihtoehtoa, vaikka se onkin painava seikka päätöksenteossa.

Asiakaspalvelu, kuten muutkin alat, ovat jatkuvassa kehityksessä. Tekijät, alustat ja keinot muuttuvat vuosittain, minkä vuoksi säännöllinen kilpailuttaminen ulkoistettua asiakaspalvelua tarjoavien yritysten välillä on tärkeää. Jokainen ulkoista asiakaspalvelua käyttävä tai sen käyttöönottoa suunnitteleva firma, haluaa varmasti tarjota omille asiakkailleen kaikkein laadukkainta ja ajantasaisinta palvelua. Käyttöohjelmistoihin tulee jatkuvasti lisää uutuuksia, joten on aina hyvä varmistaa kilpailutusta tehdessä, että yrityksen on pysyttävä ajan hermolla ja oltava muutoskykyinen.

Ajantasaisuuden lisäksi kilpailutus antaa myös mahdollisuuden tarkistaa alan hintamarkkinat. Ethän tietenkään halua maksaa kallista hintaa palvelusta, jonka joku toinen yritys voisi tehdä paremmin samaan hintaan tai jopa edullisemmin. Hintaan tälläkin alalla tietenkin vaikuttaa kysynnän määrä, joka on viime vuosina ollut kasvussa.

Monet yritykset pysyvät saman ulkoista asiakaspalvelua tarjoavan firman asiakkaina hyvinkin pitkään. Uskollisuus on tietenkin arvostettavaa ja tärkeää, mutta aina hinnan ja palveluiden sekä ohjelmistojen ajantasaisuuden lisäksi, on yrittäjän myös syytä huomioida oman sekä palveluntarjoajan firman kehityssuunnat sekä tarpeet. Mikäli oma yrityksesi on kehittymässä ja kasvamassa, mutta asiakaspalvelua tarjoava yritys ei pysty lisäämään asiakaspalvelua sekä muita palveluitaan riittävästi, on syytä tarkistaa, josko muualla olisi tarjolla yrityksesi tarjoamat palvelut.

Mistä löydän hyvän asiakaspalvelun tarjoajan yritykselleni?

Ulkoistettua asiakaspalvelua on tarjolla tätä nykyä pilvin pimein, sillä alan nopea kasvu on kannustanut uusia yrityksiä avaamaan ovensa jatkuvalla syötöllä. Hyviä vaihtoehtoja on paljon, ja onkin erityisen tärkeää, että sinä yrittäjänä, löydät juuri itsellesi hyvän vaihtoehdon.

Katriumilla tarjoamme kattavasti monikanavaisia asiakaspalvelun muotoja monikielisesti, jolloin asiakaskuntasi saavat meihin yhteyden hetkessä; missä ja milloin tahansa, unohtamatta teidän kansainvälisiä asiakkaitanne. Katriumilla me toteutamme asiakaspalvelu muun muassa puhelimitse, sähköpostitse, chatin sekä sosiaalisen median kautta, ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Olemme saatavilla juuri silloin kuin asiakkaasi meitä tarvitsee. Pidämme myös hintatason ajantasaisena ja päivitämme sopimukset aina tilanteeseen sopivaksi. Myös ohjelmistomme ja muut resurssit pidämme huolellisesti ajan tasalla muun muassa henkilökunnan koulutukseen panostamalla. Tavallisen asiakaspalvelun lisäksi hoidamme kätevästi yhteen markkinoiden edullisimpaan hintaan myös muut yrityksesi asiakaspalveluun liittyvät asiat kuten esimerkiksi buukkaukset, yhteystietojen etsimiset ja niin edelleen. Saat siis kaikki tarvitsemasi palvelut kätevästi yhdestä paikasta!

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle ajatus, että ehkä olisi jo aika kilpailuttaa oma palvelun tarjoajasi tai tutustua muiden tarjoamiin palveluihin? Mikäli vastasit kyllä ja ajan hermolla oleva, osaavan henkilökunnan omaava sekä monikanavainen ja -kielinen ulkoistettujen asiakaspalveluiden tarjoaja kuulostaa sinun yrityksellesi sopivalta vaihtoehdolta, ota meihin yhteyttä täältä ja kysy rohkeasti lisää!

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.