Miksi nyt on sopiva aika ulkoistaa asiakaspalvelu?

Kesä ei tarkoita kaikille rentoutumista

Kesä tarkoittaa monelle ansaittua lomaa ja hengähdystaukoa. Kesäloma-aika tuo kuitenkin mukanaan myös haasteita yrityksille. Asiakasvirta voi olla vilkkaampi kuin koskaan, sillä ihmiset hyödyntävät vapaa-aikaansa kesällä. Monelle syksy jatkaa vilkastuvaa aikaa, ja on aika kiirehtiä lisää. Asiakaspalvelun pitää toimia moitteettomasti koko ajan, vuodenajasta riippumatta. Jääkö sinulle aikaa levätä? Saatko tukea työhösi? Miltä kuulostaisi kumppani, jolla on vuosien kokemus ja laajat resurssit käsitellä suuriakin määriä asiakaskontakteja ilman, että yrityksesi omat työntekijät ylikuormittuvat?

Palvelua silloin kun sinä tarvitset

Asiakkaat haluavat palvelua juuri silloin kun he tarvitsevat, ei hetkeäkään myöhemmin. Asiakaspalvelun ulkoistaminen ratkaisee monia joustavuuteen liittyviä ongelmia. Voit saada monia etuja, kun Katrium huolehtii asiakaspalvelustasi kesälomakauden ajan. Ulkoistaminen mahdollistaa joustavuuden. Katriumin monipuoliset, monikieliset ja monikanavaiset contact center (call center) palvelut kattavat kaikki yrityksenne tarpeet 24/7 ja 365 päivää vuodessa. Asiakaspalvelijat työskentelevät toivomallasi tavalla kuten muutkin työntekijät, ja tukevat yrityksesi toimintaa silloin, kun sitä tarvitset.

Keskity olennaiseen

Ulkoistamalla asiakaspalvelun, yrityksesi voi hyödyntää kumppaniyrityksen asiantuntemusta ja ammattitaitoa. Toivotko saavasi buukattua lisää aikoja, panostaa asiakastyytyväisyyteen ja tehoa ongelmanratkaisuun? Katriumilla on yli 15 vuoden kokemus alalta ja tarjoaa kokonaisvaltaisia ja juuri sinun toimialallesi räätälöityjä ratkaisuja. Laaja palveluvalikoima kattaa yrityksen tarpeet – kaikki samasta paikasta. Voit siis itse huoletta keskittyä olennaiseen.

Haluaisitko säästää kustannuksissa?

Kustannustehokkuus on myös merkittävä etu yrityksille, jotka ulkoistavat asiakaspalvelunsa Katriumille esimerkiksi kesälomakauden ajaksi. Katriumin kanssa sinun ei tarvitse palkata ja kouluttaa ylimääräistä henkilökuntaa lyhyeksi ajaksi. Ulkoistamalla siis asiakaspalvelun yrityksesi maksaa vain palvelun käytöstä, eikä sinun tarvitse sitoutua arvokkaisiin hankintoihin tai rekrytointiprosesseihin.

ulkoista asiakaspalvelu Photo by Armin  Rimoldi on Pexels.com

Laadukasta asiakaspalvelua myös lomakauden aikana

Katrium on erikoistunut tarjoamaan palveluita yksittäisille yrityksille, mutta palvelee myös suuremmalla volyymilla alihankinnan ja ulkoistamisen kautta. Palvelut on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille Suomessa ja ulkomailla. Mikäli olet kiinnostunut ulkoistamaan yrityksesi asiakaspalvelun kesälomakauden tai vilkkaan syksyn ajaksi ja haluat tietää enemmän mahdollisuuksista, ota rohkeasti yhteyttä jo tänään. Autamme mielellämme löytämään ratkaisun, joka vastaa yrityksesi tarpeisiin ja takaa sujuvan asiakaspalvelun lomakauden aikana.

Menestystä kesään!

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.