simone-secci-49uySSA678U-unsplash

Miksi nettisivuni eivät löydy Google-haulla?

Hakukoneoptimoitu sivusto kasvattaa asiakasvirtaa

Olet luonut yrityksellesi hienot ja toimivat verkkosivut. Tuotteesi ja palvelusi on esitelty hyvin ja houkuttelevasti. Sivustolla ei ole kuitenkaan toivottua kävijämäärää etkä saa täyttä potentiaalia verkkosivujen hyödyistä irti. Miten sivustollesi saisi lisättyä liikennettä kustannustehokkaasti ilman kalliita mainoskampanjoita?

Hakukoneoptimoinnin perusteet

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa sivustosi muokkaamista mahdollisimman hakukoneystävälliseksi, jolloin saavutetaan mahdollisimman korkea ranking hakukonesijoituksissa. 

Hakukoneoptimointi muokkaa tekstiä siten, että se vastaa mahdollisimman hyvin käyttäjän hakukyselyä ja hakukoneen ranking-algoritmin vaatimuksia. Tämä tarkoittaa mm. avainsanojen huolellista valintaa ja käyttöä, otsikoinnin ja tekstin rakenteen optimointia sekä meta-tietojen oikeinkäyttöä.

 SEO-optimoitu teksti on siis selkeää, informatiivista ja helposti löydettävää hakukoneista.

Miksi hyvä verkkonäkyvyys on tärkeää?

Hyvä verkkonäkyvyys on tärkeää monesta syystä. Se auttaa verkosta kaipaamaansa palvelua etsivää asiakasta löytämään sivusi. Kun sivusi on löydettävissä Googlen avulla, saat toivomaasi asiakasvirtaa luonnollisesti sivuillesi ja saavutat kilpailuvalttia. Sivun hyvä löytyvyys hakukoneilla herättää myös luottamusta. 

Pienyrityksen tulee ymmärtää, että potentiaaliset asiakkaat hakevat palveluita ja tuotteita usein ensisijaisesti verkosta, joten yrityksen on tärkeää olla helposti löydettävissä. Verkkonäkyvyyden optimointi voi myös säästää pienyritykseltä markkinointikustannuksia verrattuna perinteisiin markkinointikeinoihin.

SEO-ystävällisyys alkaa olla vakio jo kaikessa internetissä olevassa tekstissä. Ilman SEO-optimoitua tekstiä jätämme kilpailuetumatkaa saman alan yritykselle, jotka ovat panostaneet SEO-tekstiin. Ajan hermolla pysyminen alati muuttuvassa verkkoympäristössä vaatii jatkuvaa oman osaamisensa päivittämistä, tai osaamisen hankkimista ulkoistettuna.

Hyvin laadittu teksti kielii ammattimaisuudesta

Hyvin laaditut blogitekstit ovat itsessään todiste yrityksen ammattimaisuudesta. Hyvä SEO-teksti on informatiivinen ja myyvä, joten hyvän hakukonenäkyvyyden lisäksi asiakkaasi saavat tietoa yrityksestäsi ja palveluistasi tiiviissä paketissa ja ymmärrettävästi. Verkkosivujen kävijämäärän kasvattaminen tarvitsee hyvän SEO-tekstin lisäksi aktiivista sisällöntuotantoa. Näin kävijät saadaan sitoutettua. Monet pitävät asiantuntijablogia, josta asiakas saa kiinnostavaa informaatiota ja näkee yrityksesi aidosta asiakkaan edun puolella olevana kumppanina.

Hyvä SEO-teksti on helppoa ja sujuvaa lukea, mutta sen laatiminen vaatii omaa erikoisosaamistaan. SEO-tekstin perusteisiin perehtyminen vie aikaa, ja hyvinlaaditun SEO-tekstin laatiminen kustannustehokkaasti voi olla haasteellista. Pätevässä SEO-tekstissä on myös monia vinkkejä ja kikkoja, kuten vuodenaikojen hyödyntäminen hakusanojen käytössä. Pääsiäisenä googlataan eri sanoja, kuin jouluna. Kannattaakin siis ulkoistaa avuksi SEO-tekstin kirjoittamiseen erikoistuneet ammattilaiset, jotka kykenevät tuottamaan SEO-tekstiä kokemuksellaan kustannustehokkaasti.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista Katriumilla sivuiltamme.

Mitä etuja ulkoistamisesta?

Kokemus: Katriumilla on pitkäaikaista kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja monikielisestä tuesta. Asiakkainamme on monia kansainvälisiä yrityksiä, joille tarjoamme suomenkielisten asiakkaiden tukea asiakaslähtöisen kokemuksen tarjoamiseksi.

Asiakaslähtöisyys: Katrium panostaa asiakastyytyväisyyteen ja tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kartoitamme ja kuuntelemme herkällä korvalla tarpeenne, ja tarjoamme täsmäapua tarvitsemiinne apukohteisiin. Joskus pienikin apu on korvaamatonta, älä siis epäröi kysyä tarjousta. 

Teknologia: Katrium hyödyntää viimeisintä teknologiaa tarjotakseen saumattoman asiakaskokemuksen eri kanavissa. Sinun ei tarvitse itse päivittää uusia sovelluksia, ja saat meidät kiinni reaaliajassa ja monikanavaisesti, kuin myös asiakkaasi.

Tehokkuus: Katriumin ammattitaitoiset asiantuntijat varmistavat, että asiakaspalveluprosessit ovat tehokkaita ja nopeita. Natiivi kykenee sisäistämään asian nopeasti asiakkaan omalla äidinkielellä ja välittämään viestin fiksusti ja tehokkaasti eteenpäin tiiistettynä.

Ota yhteyttä jo tänään

Katrium on kumppanisi matkalla menestykseen. Tarjoamme monikanavaisia Contact Center- ja liiketoiminnan tukipalveluita monella kielellä. Vastaamme liiketoimintasi tarpeisiin räätälöidysti vuoden jokaisena päivänä. Kun valitset Katriumin, valitset mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaasi, tehdä dataperusteisia päätöksiä, ja keskittyä olennaiseen – ajamaan liiketoimintaasi eteenpäin. Tervetuloa voimaannuttavaan yhteistyöhön Katriumin kanssa kohti menestyksekästä tulevaisuutta!Ota yhteyttä tästä linkistä.

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.