maksym-kaharlytskyi-1KdnEeZ-gLU-unsplash

Kuinka tavoitan asiakkaani heidän äidinkielellään?

Kansainvälistyvät markkinat tuovat uusia laajentumismahdollisuuksia. Verkkokaupan kautta on helppoa ja viisasta tavoitella kansainvälistä asiakaskuntaa. Laajentuminen ulkomaille tuo kuitenkin omat haasteensa. Kuinka välttää kömpelöitä konekäännöksiä? Entä kuinka hoitaa asiakaspalvelu asiakkaan omalla äidinkielellä kustannustehokkaasti, mutta samalla välittäen asiakkaalle aidon ja laadukkaan lopputuloksen?

Miksi asiakkaan tavoittaminen hänen omalla äidinkielellä on tärkeää?

Kun asiakas saa palvelua omalla äidinkielellään ja verkkosivut ovat rakennettu ymmärrettävästi, herättää se asiakkaassa luottamusta. Moni on epäileväinen vieraskielisten sivustojen suhteen. Oma äidinkieli herättää luottamusta kauppiaan sujuvaan toimintaan ja saa asiakkaan odottamaan saumatonta ostokokemusta. 

Asiakaspalvelun saaminen omalla äidinkielellä on helppoa asiakkaan kannalta. Tämä parantaa asiakastyytyväisyyttä. Asiakas luottaa, että omalla äidinkielellä toimiva asiakaspalvelija ymmärtää asiakasta paremmin ja henkilökohtaisella otteella. Asiakaslähtöisyys eli asiakkaan tarpeisiin focusoiminen varmistaa, että asiakkaat haluavat olla tekemisissä kanssasi myös tulevaisuudessa.

Natiivi asiakaspalvelija herättää luottamusta 

 Asiakas luottaa herkemmin natiiviin ja uskoo, että tämä ymmärtää kohdemaansa lainsäädäntöä, käytäntöjä ja on ns. samalla puolella asiakkaan kanssa. Omankielinen asiakaspalvelija on helposti lähestyttävä ja houkuttelee asiakasta uudestaan ostoksille. Moni myös kokee oikeudekseen saada palvelua omalla äidinkielellään tehdessään ostoksia omassa maassaan. 

Suomessa kuluttajansuoja laatii ja valvoo asiakaspalvelulle asetettuja vaatimuksia. Asiakkaille on tarjottava väylä ottaa yhteyttä mahdollisissa ongelmatapauksissa kaupanteon jälkeen. Katrium panostaa asiakastyytyväisyyteen ja tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Anna meidän ratkaista puolestasi asiakaspalveluun liittyvät haasteet, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen eli laajentumiseen tehokkaasti.

Hanki käännöspalvelut ulkoistettuna

Ulkoistamalla saat avuksesi natiivin asiakaspalvelijan- ja assitentin. Hänellä voit tarpeen vaatiessa tarkastuttaa oikeinkirjoitusta, ja pyytää käännöksiä esimerkiksi verkkosivujen tuotekuvauksiin. Natiivimme huolehtivat puolestasi monikanavaisista asiakaspalvelukanavista ja ovat aina tarpeen vaatiessa tavoitettavissa.

Natiivimme voivat soittaa puolestasi asiakkaalle, ja huolehtia asiakkaiden tarpeista. Usein asia hoituu jouhevammin ja pätevämmin pikaisella puhelulla, kuin käännetyillä sähköpostiviesteillä. Katriumilla on pitkäaikaista kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja monikielisestä tuesta. Olemme palvelleet niin pieniä kuin suuria yrityksiä, ja joustamme tarpeen vaatiessa. Voit keskittyä huoletta kasvuusi, sillä vastaamme matkan varrella kasvun tarpeisiisi täsmällisesti.

Apua sähköposteihin ja chattiin

Kun natiivi asiakaspalvelija hoitaa sähköpostit asiakkaiden kanssa, on kommunikointi kaikkiaan sujuvaa ja kielen pienet vivahteet kääntyvät täydellisesti. Esimerkiksi Suomeen työvälineitä myyvä pohjoismaalainen verkkokauppa voi palkata avukseen natiivinkielisen, joka pähkinänkuoressa ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja vastaa niihin sähköpostilla.

Natiivinkielinen asiakaspalvelija on aina tavoitettavissasi Skypen tai sähköpostin välityksellä. Välitämme esimerkiksi asiakkaiden tilauksiin liittyvät pyynnöt asiakkaan nimen, sähköpostin ja tilausnumeron sekä viestin kera. 

Mitä etuja ulkoistamisesta?

Kokemus: Katriumilla on pitkäaikaista kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja monikielisestä tuesta. Asiakkainamme on monia kansainvälisiä yrityksiä, joille tarjoamme suomenkielisten asiakkaiden tukea asiakaslähtöisen kokemuksen tarjoamiseksi.

Asiakaslähtöisyys: Katrium panostaa asiakastyytyväisyyteen ja tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kartoitamme ja kuuntelemme herkällä korvalla tarpeenne, ja tarjoamme täsmäapua tarvitsemiinne apukohteisiin. Joskus pienikin apu on korvaamatonta, älä siis epäröi kysyä tarjousta. 

Teknologia: Katrium hyödyntää viimeisintä teknologiaa tarjotakseen saumattoman asiakaskokemuksen eri kanavissa. Sinun ei tarvitse itse päivittää uusia sovelluksia, ja saat meidät kiinni reaaliajassa ja monikanavaisesti, kuin myös asiakkaasi.

Tehokkuus: Katriumin ammattitaitoiset asiantuntijat varmistavat, että asiakaspalveluprosessit ovat tehokkaita ja nopeita. Natiivi kykenee sisäistämään asian nopeasti asiakkaan omalla äidinkielellä ja välittämään viestin fiksusti ja tehokkaasti eteenpäin tiiistettynä.

Ota yhteyttä jo tänään

Katrium on kumppanisi matkalla menestykseen. Tarjoamme monikanavaisia Contact Center- ja liiketoiminnan tukipalveluita monella kielellä. Vastaamme liiketoimintasi tarpeisiin räätälöidysti vuoden jokaisena päivänä. Kun valitset Katriumin, valitset mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaasi, tehdä dataperusteisia päätöksiä, ja keskittyä olennaiseen – ajamaan liiketoimintaasi eteenpäin. Tervetuloa voimaannuttavaan yhteistyöhön Katriumin kanssa kohti menestyksekästä tulevaisuutta!Ota yhteyttä tästä linkistä.

Tags: No tags

One Response

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.