kira-auf-der-heide-fV4-DdSdcpI-unsplash

Toimiva ja joustava asiakaspalvelu on tärkeää yrityksen menestymisen kannalta

Yrityksessäsi on varmaan joskus harkittu tai jopa toteutettu taloushallinnon ulkoistaminen tilitoimistolle. Asiantuntevan tilitoimiston apu on korvaamatonta ja helpottaa yrityksesi taakkaa taloushallinnon puolella. Oletko koskaan miettinyt, että tämän saman voi toteuttaa myös asiakaspalvelun puolella? Tällöin sinulle jää aikaa siihen itse pääasiaan, eli yrityksen ydinosaamiseen.

Katriumin tarjoama laadukas ja asiantunteva monikanavainen asiakaspalvelu räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita. Sovimme yhdessä ohjeet, joita asiakaspalvelussa tulee noudattaa ja mikä tärkeintä, kommunikointi tapahtuu yrityksen äänellä. Me takaamme sen, että asiakaspalvelijamme hoitavat jokaisen asiakaskontaktin ammattitaidolla alusta loppuun. Toimiva ja joustava asiakaspalvelu on tärkeää yrityksen menestymisen kannalta. Ystävällinen ääni puhelimen toisessa päässä ja mutkaton palvelukokemus lisäävät asiakkaan tyytyväisyyttä ja luottamusta yritystä kohtaan. On myös todennäköisempää, että asiakas tulee tällöin suosittelemaan yrityksen palveluja myös tutuilleen.

Helpotusta joulukiireeseen

Juuri nyt lähestymme joulunaikaa, joka voi sinunkin yrityksessäsi olla vuoden kiireisintä aikaa. Tämän lisäksi puhelin soi taukoamatta ja kaikki yrityksessä ovat kiireisiä. Tällöin asiakkaan puheluunkin voi tulla vahingossa vastattua hieman tylymmin ja oma työ keskeytyy jatkuvasti puhelimeen vastaamisen takia. Siksi tämä onkin juuri oiva hetki tehdä ratkaisu asiakaspalvelun ulkoistamisesta. Vältä joulukiire ja stressi, ja anna meidän hoitaa kaikki ne lukuisat puhelut puolestasi. Tällöin sinä ja tiimisi voitte keskittyä siihen tärkeimpään, eli yrityksen omaan pyörittämiseen. Sillä aikaa me pidämme huolen siitä, että asiakkaiden puheluihin vastataan ja et sen takia joudu menettämään yhtäkään asiakasta.

Jos taas murehdit sitä, tuleeko asiakaspalvelun ulkoistaminen kovin kalliiksi, niin murehdit turhaan. Erityisesti ruuhkahuippuina, kuten joulua edeltävänä aikana, lisätyövoiman palkkaaminen yrityksen sisällä asiakaspalveluun voi tulla erittäin kalliiksi. Asiakaspalvelun ulkoistaminen sen sijaan mahdollistaa resurssien kohdentamisen huomattavasti kustannustehokkaammin. Ja tiedät varmasti senkin, että kaikkein kalliimmaksi tulee se, jos asiakaskontaktit jätetään hoitamatta. Eli ulkoistaminen on erittäin varteen otettava vaihtoehto, joka parhaimmillaan lisää asiakastyytyväisyyttä ja jopa yrityksen myyntiä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä, miten voimme parhaiten räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopivan monikanavaisen asiakaspalvelun. Anna meidän tänä vuonna auttaa sinut joulukiireiden yli, jotta yrityksessäsi päästään myös mukavaan ja rentoon joulutunnelmaan.

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.