call center (2)

CALL CENTERIN ULKOISTAMINEN HELPOTTAA YRITTÄJÄN ELÄMÄÄ

Yrittäjän elämä voi olla kiireistä ja hektistä, sekä tuntuu, ettei aika riitä mihinkään. Monet yrittäjät ovatkin käyneet läpi niitä asioita omassa työssään, jonka voivat ulkoistaa ja toisaalta taas mitä ei itse halua missään nimessä ulkoistaa.

Call center-palvelut on yksi sellainen kokonaisuus, joka ulkoistetaan usein toiselle yritykselle. Call center-palveluihin kuuluu asiakaspalvelutyötä, myyntiä ja asiakasviestintää. Voit yrittäjänä itse päättää, ulkoistatko kaikkia näitä kokonaisuuksia vai pelkästään yhden osan.

Asiakaspalvelun ulkoistaminen voi viedä huomattavan määrän stressiä ja painetta pois yrittäjän hartioilta. Katriumin ammattitaitoinen ja monikielinen ulkoistettu tiimi hoitaa asiakastapaukset taidolla ja laadukkaasti riippumatta siitä, kuinka kiire yrittäjällä itsellään on. Asiakaspalvelu on todella tärkeä osa jokaisen yrityksen toimintaa ja pitämällä huolen sen laadusta, ovat yrityksen asiakkaatkin tyytyväisempiä.

Myynnin ulkoistaminen

Myynti on monesti sellainen puoli, joka ensimmäisenä tiputetaan pois, kun yrittäjä priorisoi omia työtehtäviään ja resurssejaan. Myynti on kuitenkin elintärkeää, sillä ilman sitä ei välttämättä tule tarpeeksi asiakkaita. Vaikka asiakkaita saattaa olla juuri tällä hetkellä tarpeeksi, mutta yrittäjä ei itse ehdi ottamaan uusia asiakkaita hoitaakseen, voi myyntityön ohittaminen käydä kalliiksi pitkällä tähtäimellä.

Myynnin ulkoistamisessa hyviä puolia on se, että siinäkin on monta tasoa. Katriumin call center-palveluissa voidaan hoitaa uusasiakashankinnasta käytännössä sopimuksiin asti kaikki tärkeät asiat. Ulkoistamalla myyntityön yritykselle, jolla on jo ammattitaitoinen myyntitiimi kasassa, vältät monta kompastuskiveä. Myyntitiimin tehtävänä on olla yrittäjän tukena ja apuna vaikka kyseessä olisikin ulkoistettu palvelu.

Myynnin ja asiakaspalvelun väliin sopii hyvin asiakasviestintä. On tärkeää pitää asiakkaat mukana menossa ja kertoa yrityksen kuulumisia. Monesti asiakkaat haluavat tietää mahdollisista muutoksista ja esimerkiksi uusista tuotteista tai palveluista. Viestinnän suunnittelu ja toteutus vie kuitenkin helposti paljon aikaa, joten Katriumin call center-tiimi voi hoitaa tämänkin yrittäjän puolesta.

Ulkoistamista ei tarvitse pitää isona pahana mörkönä, joka aiheuttaa päänvaivaa, vaan päinvastoin, sen tulisi helpottaa painetta ja päänvaivaa. Katriumilta kannattaa pyytää tarjous ja keskustella läpi erilaiset mahdollisuudet, sillä jokainen palvelu räätälöidään aina jokaiselle yritykselle erikseen.

Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri teidän yritykselle sopiva palvelupaketti! Tarjouspyynnöt: tanja@katrium.eu

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut kansainvälisiin contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Lue lisää http://www.katrium.eu

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.