headway-537308-unsplash

Buukkauksen ulkoistaminen – säästä rahaa, hermoja ja aikaa!

Buukkauksen ulkoistaminen varmasti säästää aikaa, rahaa ja hermoja! Seuraavaksi kerromme, mitä buukkaus itsessään on ja mitkä ovat sen hyödyt. Buukkaus tulee englanninkielisestä sanasta ”booking” eli varaus tai tilaus. Sanaa käytetään silloin, kun viitataan puhelimitse tapahtuvaan ajanvaraukseen – oli se sitten asiakaskäynti tai puhelinsoitto asiakkaalle. Kyse voi olla ensikontaktoinnista tai jo olemassaolevien asiakkaiden läpikäyntiä.

Buukkauksen hyödyt

Buukkaus on hyvä tapa päivittää olemassaolevat asiakasrekisterit ja esimerkiksi tarjota uusia etuja vanhoille asiakkaille. Buukkaus on myös loistava tapa saada uusia asiakkaita ja kertoa yrityksestäsi potentiaalisille yrityasiakkaille tai kuluttajille.

Jos yrityksesi hakee myynnin tehostamista, laajentamista, kasvua, lisää uusia asiakkaita tai lisää ostovoimaa vanhoilta asiakkailta niin buukkaus on juuri se mitä yrityksesi tarvitsee.

Liian kallistako ulkoistaa?

Buukkauksen ulkoistaminen on tehokasta. Se säästää rahaa, hermoja ja aikaa. Yrittäjä ja myyjät voi keskittyä olennaiseen – mikä on asiakkaiden kanssa kommunikointi, eikä niiden tavoittaminen puhelimitse. Käytä aikasi juuri niihin asiakkaisiin jotka ovat alustavasti jo kiinnostuneet palveluistasi.

Katriumin lähestymistapa on erittäin tehokas ja yrittijäystävällinen. Ensin teemme pilotoinnin (100-500kpl), jonka jälkeen siirrymme pelkkään provisioon. Näin ollen yrittäjä maksaa vain sovituista tapaamisista eikä mistään muusta.

Lue lisää Buukkauspalveluistamme tästä.

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.