Black Friday

Black Friday – Voimalla kohti menestystä!

Black Friday on muodostunut yhdeksi vilkkaimmista ostospäivistä kaikkialla maailmassa! Kansalliset ketjuliikkeet tarjoavat perinteisesti rajoitettuja säästötarjouksia monenlaisiin tuotteisiin houkutellakseen ostajia kauppoihin samalla tarjoten vastaavia tarjouksia myös verkossa. Mutta mistä tämä termi on oikein peräisin?

Tarkempi selitys termille juontaa juurensa 1960-luvun alkuun, jolloin Philadelphian poliisit alkoivat käyttää termiä “Musta perjantai” kuvatakseen kaupunkiin saapuvien suurten joukkojen aiheuttamaa kaaosta. Massiiviset väkijoukot aiheuttivat päänvaivaa poliiseille, jotka työskentelivät pidempiä työvuoroja kuin normaalisti liikenteen ruuhkautumisen, onnettomuuksien, näpistyksen ja muiden ongelmien parissa. Tästä syystä tätä perjantaita alettiin kutsua “mustaksi”.

Suosittu alennusmyyntitapahtuma houkuttelee asiakkaita ja yrityksiä ympäri maailmaa erilaisiin kampanjoihin. Tämän takia asiakaspalvelusta tulee entistä oleellisempi liiketoiminnan osa-alue.

Hyvä asiakaspalvelu on avainasemassa Black Friday -päivinä

Asiakaskokemuksen hallinta on ainut keino vaikuttaa siihen, millaisia kokemuksia asiakkaat saavat ja millaista kuvaa yrityksestä muodostuu. Suositukset ja kokemukset leviävät tänä päivänä yhä laajemmalle ja nopeammin. Jopa 54 prosenttia kertoo heikoista kokemuksistaan yli viidelle ihmiselle. Lisäksi asiakkaat luottavat eniten toistensa kokemuksiin. Seuraavaksi 5 tapaa parantaa asiakaskokemusta meiltä!

Rakenna asiakaskeskeinen kulttuuri 

Jos yritys haluaa saavuttaa kilpailuetua asiakaskokemuksen kautta, sen on juurrutettava tavoite osaksi omaa palvelukulttuuriaan eli kaikkia työntekijöitään. Tämä onnistuminen vaatii vahvaa sitoutumista yrityksen johdolta.Asiakaslähtöisyyden on näyttävä myös yrityksen taustatoiminnoissa, tuotteissa ja palveluissa – kaikessa toiminnassa. Asiakaslähtöisen kulttuurin seurauksena asiakas kokee, miten positiivisella asenteella häntä palvellaan.

Tarjoa jatkuvaa asiakaspalvelua 

Asiakkaita ärsyttää, kun asiakaskokemus katkeilee eri yhteyksissä ja eri kanavissa. Rakenna saumaton asiakaskokemus, jossa palvelupolku jatkuu siitä, mihin edellisessä kohtaamisessa on jääty. Tavoitteena on tarjota johdonmukainen ja yhtenäinen kokemus eri kohtaamispisteissä ja -kanavissa asiakkaalle.

Opi tuntemaan asiakkaiden tunteet 

Asiakaskokemuksen parantamisessa pääpaino on asiakkaan tuntemuksissa. Jokaisessa suunnitellussa prosessissa keskitytään siihen, millaisia tunteita asiakas kokee jokaisessa kohtaamispisteessä, ennen ja jälkeen asiakastapaamisten. Suurimmat riskit ja mahdollisuudet ilmenevät kohtaamisissa, joissa asiakas on jo tyytymätön.

Panosta teknologian käyttöön 

Yrityksissä yleisenä haasteena on teknologian aiheuttamat esteet asiakaskohtaamisissa. Yksi merkittävä ongelma on asiakastietojen hajanaisuus ja haasteet näiden tietojen saumattomassa hyödyntämisessä asiakaskohtaamisissa.Teknologian roolia ei voi aliarvioida. Satsaa teknologiaratkaisuihin, jotka tukevat haluttua asiakaskokemusta.

Poista siilot asiakkaiden tieltä 

Ensimmäinen suuri haaste on organisaatiossa vallitsevat tiedonkulun esteet eli siilot. Siilot heijastuvat asiakkaalle vaihtelevana, katkeilevana ja hitaana palveluna. Siilojen purkamisessa avuksi ovat toimiva sisäinen kommunikaatio ja teknologia, joka tukee tiedon tehokasta kulkua.

Katrium tarjoaa ammattitaitoista apua

Katrium tarjoaa tänäkin vuonna ratkaisuja, jotka tukevat ja tehostavat yrityksesi toimintaa keskeisillä eduilla. Autamme sinua ulkoistamalla ei-ydintehtäviä, jolloin voit välttää sesongin kuormitusta. Asiantuntemuksemme ja räätälöidyt ratkaisumme varmistavat, että liiketoimintasi tehokkuus ei kärsi, se erottuu joukosta ja vastaa asiakkaiden muuttuviin odotuksiin. Parannettu asiakastyytyväisyys on taattu, kun voit tarjota asiakkaillesi poikkeuksellisia asiakaskokemuksia nopean ja tehokkaan tuen avulla.

Tarpeesi ja toiveesi mukaan esimerkiksi:

  • Etäassistentti
  • Asiakas- ja puhelinpalvelut
  • Live chat ja email
  • Rekisteröinti & Ajanvaraus
  • Monipuolinen soittotyö
  • Vanhojen ja uusien asiakkaiden aktivointi
  • Backoffice palvelut

Tehosta nämä päivät huolettomasti ja jätä stressi

Vilkkaina päivinä Katrium auttaa sinua nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle, lisäämään asiakastyytyväisyyttä, tekemään dataperusteisia päätöksiä ja kasvattamaan brändin tunnettavuutta. Valmistaudu nauttimaan menestyksestä Black Friday -tapahtuman aikana! Tutustu palveluihimme klikkaamalla tästä.

Ota meihin yhteyttä tästä!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.