247-asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu 24/7 – miten se onnistuu?

Yrityksen yksi kulmakiviä on toimiva asiakaspalvelu ja monesta syystä. Se on monelle uudelle asiakkaalle ensikosketus yritykseen, sen toimintaan ja tarjottaviin palveluihin. Lisäksi asiakaspalvelutilanne voi ollakin samaan aikaan myyntitilanne – asiakas saattaa olla potentiaalinen ostaja joko uuden palvelun tilauksessa tai lisäpalvelun ostossa.

Asiakaspalvelun laatu ja laadun ylläpitäminen on jo pelkästään näistä syistä ehdottoman tärkeää. Vuorokauden ympäri auki oleva asiakaspalvelu mahdollistaa sen, että asiakas voi ottaa yhteyttä silloin kuin hänelle itselleen sopii ja silloin kuin tilanne on akuutti. Monilla aloilla on hyvin tärkeää, että yritykseen saa heti yhteyttä. Miksi et siis hyödyntäisi 24/7 asiakaspalvelun monia hyötyjä?

Miksi ulkoistaa 24/7 asiakaspalvelu?

Asiakaspalvelua ei ole kuitenkaan helppo pitää auki 24/7 ja se vaatii usein paljon resursseja, jos sen haluaa tehdä itse. Tiesitkö, että asiakaspalvelunkin voi ulkoistaa? Varsinkin 24/7 asiakaspalvelun ulkoistaminen on todella järkevää monessa mielessä. Ensinnäkin pystyt silloin itse keskittymään yrityksen liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

Toisena syynä on ehdottomasti se, että tiedät varmasti ulkoistaessasi, että asiakaspalvelu on hoidossa eivätkä esimerkiksi sairaslomat vaikuta silloin asiakaspalvelun laatuun. Ulkoistaessasi 24/7 asiakaspalvelun toiselle yritykselle tiedät, että toinen yritys hoitaa sen, kuten ollaan sovittu.

Palvelujen ulkoistamisessa vähenevät monet mahdolliset vaikeudet ja yrittäjänä saat käyttää omia resurssejasi vaikkapa myyntiin. Me Katriumilla voimme auttaa sinua rakentamaan yrityksellesi vuorokauden ympäri oleva asiakaspalvelu, joka toimii ja on korkeatasoinen.

Hoidamme sen, että hommat on tehty ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Voit tällöin pitää meitä kuin yhtenä liiketoimintasi osa-aluetta, jossa me autamme sinua kasvamaan ja kehittämään yrityksesi liiketoimintaa sinne, minne haluatkin sitä suunnata. Katrium pystyy auttamaan muillakin kuin suomenkielellä, sillä kielivaihtoehtoja on todella paljon.

Voit hyödyntää siis kansainvälisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin kuin olisit iso yritys, mutta sinun ei tarvitse silti käyttää asiakaspalvelun rakentamiseen paljoa resursseja. Autamme mielellämme saavuttamaan asettamiasi tavoitteita ja tukemaan yrityksesi toimintaa tehokkaalla sekä laadukkaalla asiakaspalvelutyöllä.

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut kansainvälisiin contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Lue lisää www.katrium.eu

Tags: No tags

2 Responses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.