Internationalization

5 syytä miksi etätyöskentely ulkomailla kannattaa

Oletko haaveillut reissuun lähtemisestä ja ulkomailla asumisesta? Kenties sinulla on mielessä kohde, jossa et haluaisi loman koskaan päättyvän. Suurin syy, mikä estää ihmisiä toteuttamasta ulkomailla asumisen unelmiaan, on rahan puute. Harvalla on varaa asua tai lomailla ulkomailla useita kuukausia kerrallaan tai mahdollisesti jopa pidempiä aikoja. Mikä siis neuvoksi, jotta voi toteuttaa haaveesi ulkomailla asumisesta ilman taloudelliseen ahdinkoon joutumisen pelkoa? Etätyöstä saat itsellesi erinomaisen ja joustavan keinon tienata rahaa ollessasi ulkomailla. Etätyöskentely ulkomailla mahdollistaa sen, että voit tehdä töitä silloin, kun se sinulle sopii, mistä päin maailmaa tahansa. Valitse siis kohteesi, jonne haluat asettua tai aloita maailmanympärysseikkailusi kätevästi etätyöskentelyllä tienaten.

Miksi sinun pitäisi tehdä etätöitä ulkomailla – 5 syytä

Mikäli asut tai haaveenasi on asua ulkomailla, ei se valitettavasti kestä kovin pitkään useimmilla, mikäli sinulla ei ole minkäänlaisia tuloja. Etätyöt mahdollistavatkin useimmille työskentelyn ja näin ollen asumisen ulkomailta käsin, jolloin voit nauttia ulkomailla asumisen tarjoamista elämyksistä täysin rinnoin. Miksi etätöiden tekeminen ulkomailla siis kannattaa?

  1. Tuloja ulkomailla asumisen tueksi

Kuten jo aiemmin totesimmekin, ellet ole onnekas lottovoittaja tai muuten erityisen varakas, estää se monia muuttamasta ulkomaille pidemmäksi aikaa, sillä harvalla on varaa asua ulkomailla ilman minkäänlaisia tuloja useampia kuukausia. Etätöistä saat itsellesi mukavasti palkkaa, jonka avulla voit elättää itsesi ja näin ollen tietenkin myös asua ulkomailla, juuri niin kauan kuin se sinusta tuntuu mieluisalta.

  1. Työskentele mistä päin maailmaa tahansa

Etätöitä voit tehdä oikeastaan mistä päin maailmaa tahansa. Halusitpa sitten työskennellä Euroopassa, Aasiassa tai vaikka Australiassa, kunhan sinulla on luotettava nettiyhteys, voit valita työpaikkasi täysin vapaasti. Pääset siis nauttimaan auringonpaisteesta uima-altaalla samalla kun teet töitä.

  1. Joustavat työajat

Useimmat etätyöpaikat sallivat työntekijöilleen hyvinkin joustavat työajat. Paikan lisäksi voit siis hyvinkin joustavasti valita milloin työskentelet. Voit siis täysin rytmittää oman arkesi ulkomailla niin kuin haluat. Pulahda siis aamu-uinnille mereen ja käy nauttimassa ihana aamupala, jonka jälkeen voit tehdä muutaman tunnin töitä ja palata taas nauttimaan upeasta auringonlaskusta.

  1. Et tarvitse kallista välineistöä työntekoon

Etätyövälineistö on yleensä pääsääntöisesti työntekijän itsensä kustantamaa. Onneksi työntekoon tarvittava välineistö löytyy monilta jo entuudestaan tai sen voi hankkia suhteellisen edullisesti. Suurimpaan osaan etätöistä tarvitset vain tietokoneen tai tabletin, hyvän nettiyhteyden ja, työstä riippuen, kuulokkeet. Työt sujuvat omasta ulkomaan kodistasi käsin eli mitään tilavuokraakaan ei sinun tarvitse maksaa.

  1. Voit työskennellä täysin suomeksi

Monia saattaa myös ahdistaa ajatus ulkomaille muuttamisesta, mikäli työt tulisi tehdä englanniksi. Toki englannin kielen osaamisesta on hyötyä töitä hakiessa, mutta nykyään onneksi myös monet täysin suomalaiset yritykset tarjoavat erilaisia etätyömahdollisuuksia. Näin ollen saat mahdollisuuden työskennellä suomalaisten yritysten kanssa ja tietenkin suomen kielellä, mikä helpottaa työntekoa entisestään.

Internationalization

Minkälaisia etätöitä voin ulkomailla tehdä?

Etätöitä on tarjolla nykyään monenlaisia. Töitä on tarjolla esimerkiksi erilaisista soitto työpaikoista, joka pitää sisällään muun muassa asiakaspalvelua, myyntiä, haastatteluita sekä paljon muuta. Myös erilaisia kirjoittajan töitä kuten copywriting, blogi- sekä artikkelikirjoituksia on hyvin tarjolla. Voit siis huoletta valita itseäsi eniten kiinnostavan alan ja suuntautua työskentelemään sen parissa. Mikä parasta, suurin osa työpaikoista ei vaadi aiempaa koulutusta tai kokemusta, joten työ ovat kaikkien saavutettavissa!

Miten löydän itselleni etätyön?

Etätyön löytäminen vaatii usein sinnikästä töiden hakua ja etsimistä ennen kuin sopiva työ tulee vastaan. Katriumilla tarjoamme työntekijöille mukavan, ystävällisen ja ammattitaitoisen työyhteisön, jonka jäsenet työskentelevät eri puolilta maailmaa tiiviisti yhdessä töitä tehden. Lisäksi tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia aina erilaisesta soittotyöstä myyntiin ja kirjoitushommiin. Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme mahdollisuuksista, lue lisää tarjoamistamme työmahdollisuuksista täältä! Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin asioihin, joten kysy epäröimättä, niin vastaamme parhaan osaamisemme mukaan!

Tags: No tags

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.