ulkoistaminen

3 syytä miksi ulkoistaminen on ajankohtaista 

Ulkoistaminen on päivän sana, ja hyvästä syystä. Tässä artikkelissa esittelemme kolme pääpointtia, jotka nousevat toistuvasti esiin ulkoistamisen motiiveista.

 Tässä kolme hyvää syytä miksi ulkoistaminen on yrittäjän paras ystävä.

1. Kustannustehokkuus

Ulkoistaminen on kustannustehokasta. Kumppanisi vastaa ja huolehtii henkilöstön koulutuksista ja muista kuluista. Ulkoistamalla säästät myös toimistotilojen vuokrissa, kun tilaa ei tarvitse resursoida ulkoistetuille kumppaneille ja heidän työntekijöilleen. Ulkoistamalla ostat vain tarpeeseen, ja kykenet myös arvioida ja kontrolloida paremmin tulevia kustannuksia ilman pitkäaikaista sitoutumista palkattuun henkilökuntaan.

Ulkoistamalla maksat vain tarpeesta. Voit sopia palveluntarjoajan kanssa ennakkoon hinnoittelusta, joka voi tapahtua toteutuneen projektin mukaan. Vältyt yllätyksiltä, ja osaat keskittää ja ennakoida oman henkilöstösi resurssit tarkemmin. Vastuun jakautuminen auttaa keskittymään liiketoiminnan kannalta olennaisimpiin toimiin.

 2. Oman työajan optimointi

Kumppanisi vastaa kulujen lisäksi myös henkilöstön koulutuksista. Aikaasi ei kulu uusien käyttöjärjestelmien opettelemiseen tai niiden opettamiseen talon sisäisesti. Sinä ja väkesi voitte keskittyä ydinosaamiseenne, kun kumppani huolehtii muusta.

Yrittäjälle oma ajanhallinta on erittäin tärkeää. Vuorokaudessa on rajallinen määrä tunteja, ja kaikkea ei yksinkertaisesti ehdi tehdä itse. On tärkeää hahmottaa yrityksesi tuloksen kannalta tärkeimmät toiminnot, ja keskittää focus niihin. Loput kannattaa ulkoistaa, jotta omasta työajasta saa mahdollisimman paljon irti.

Yrittäjän on tehotonta kuluttaa itse aikaa laskentataulukoihin ja toimiston rutiinitehtäviin. Opettele hahmottamaan strategisesti tärkeimmät yrityksen toiminnot, ja delegoi loput.

 3. Valitse sopivin osaaja tehtävään

 Valitessasi tehtävänkuvaan soveltuvan asiantuntijan nostaa se yrityksen suorituskykyä ja vähentää riskejä. Asiantuntija on nopeampi ja täsmällisempi oman osaamisalueensa sisällä, kuin tietyn segmentin ei-asiantuntija. Tämä säästää rahaa ja aikaa, sekä vähentää ensikertalaisen virheitä, olkoonkin pieniä. On silti vain yksi mahdollisuus tehdä hyvä ensivaikutus, ja ensikertalaisen virheisiin ei aina ole varaa.

Yrityksen ulkoa tulevaan asiantuntijuuteen voi olla joskus enemmän luottamista, kuin sisäiseen. Asiantuntijat löytävät aina yrityksellesi parhaimmat tulokulmat. Ottamalla avuksesi talon ulkopuolisen asiantuntijan, saat samalla myös konsulttiapua ja uusia ideoita.

Lopuksi, yhteenvedettynä ulkoistaminen on fiksu veto taloudelliselta kantilta, osaamisen lisääjänä ja oman ajan optimoinnissa. Liian moni yrittäjä yrittää tehdä kaiken itse, ja tekee näin huomaamattaan vahinkoa yritykselle. Vaikka toimeliaisuus saattaa näyttää tehokkaalta, ei se sitä välttämättä ole. Ulkoistamalla saat täsmällisen avun, ja opit hahmottamaan paremmin työhön vaadittua aikaa ja resursointia. Ajan kanssa opit myös optimoimaan ulkoistamisen parhaimmille kumppaneille. Paras kumppani joustaa ja kasvaa kanssasi, ja haluaa tarjota aidosti tukeaan yrityksesi kasvuun.

Katriumin kautta saat ulkoistettuna tukipalveluita pienille- ja keskisuurille yrityksille tarvittaessa monikielisesti:

  1. Asiakkaiden kontaktointi- ja yhteydenotot: Olemassaolevien asiakkaiden uudelleenaktivointi sekä potentiaalisten liidien lämmitys. Alk.15eur/h.
  2. 24/7 asiakaspalvelu: Kokeneet asiakaspalvelijamme hoitavat asiakaspalvelun lämpimästi ja fiksusti puolestasi. Saatavana monikanavaisena, email, puhelinlinja- ja chat. Alk. 150eur/kk
  3. Etäassistentin palvelut: Etäassistenttimme ottavat vastuulleen kaikki hallinnolliset tehtävät, kuten litteroinnit, ajanvaraukst ja oikoluvut. Ammattitaitoisten etäassistenttiemme tuella yrityksesi toimii ensiluokkaisen tehokkaasti. Alk. 15eur/h
  4. Kilpailijatutkimus: Tiedätkö, miten pärjäät kilpailijaasi verrattuna? Entä mitä luokkaa on kilpailijasi veloitus samasta palvelusta? Onko juuri sinun yrityksesi nimi kaikkien mielessä, kun heiltä kysytään palvelusta? 
  5. SEO ja SOME palvelut: Onko palvelusi löydettävissä Googlesta,sekä GoogleMapsista? Tarvitsetko tukea verkkosivujen ja blogin luomiseen, kehittämiseen tai päivittämiseen? Katrium hoitaa tämän työn puolestasi pitkäjänteisellä tarmokkuudellaan. Paketit räätälöidään aina yksilöllisesti tarpeesi mukaan Alk. 250eur/kk

Lue lisää palveluistamme. 

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.