buukkaus

3 HYVÄÄ SYYTÄ, MIKSI BUUKKAUSPALVELU KANNATTAA ULKOISTAA

Ulkoistaminen tuntuu monelle yrittäjälle vieraalta ja vaikealta asialta, jota ei haluta edes harkita. Haluamme kuitenkin tuoda esille niitä hyviä puolia, mitä ulkoistamisen, erityisesti buukkauspalvelun ulkoistamisessa voi olla. Kaikkea ei tietysti kannata aina ulkoistaa, mutta buukkauspalvelun voi ulkoistaa hyvillä mielin, kunhan kyseessä on luotettava yritys.

Syy numero 1: Oman henkilöstön palkkaaminen vie enemmän resursseja kuin ulkoistaminen

Monet tietysti hoitavat rekrytointiasiat kuin ammattilaiset konsanaan, mutta monelle yrittäjälle rekrytointi on haastava ja kallis prosessi. Rekrytointi ei sisällä pelkästään uuden työntekijän hakua, vaan esimerkiksi uuden työntekijän koulutus tehtävään on vielä oma haasteensa.

Henkilöstön ja omien työntekijöiden palkkaaminenkin sekä koulutuskin voi vielä onnistua, mutta työhyvinvointi ja hyvän työympäristön luominen ovat vielä yksi asia. Yrittäjän toimistoon ei välttämättä aina mahdu sitä toista henkilöä ja välillä työntekijöillä on erilaisia vaikeuksia työssä, mihin yrittäjän resurssit eivät välttämättä riitä.

Syy numero 2: Maksat vain Aidoista tuloksista

Buukkauspalvelun ulkoistamisessa yhtenä suurena etuna on se, että esimerkiksi meillä Katriumilla sinun ei tarvitse maksaa, kuin oikeasti buukatuista tapaamisista. Emme tyrkytä, emme painosta – buukkaamme vain aitoja tapaamisia, vain aidosti niistä kiinnostuneille. Lisäksi voimme lähettää yrityksesi materiaalit puhelun jälkeen, sekä uudelleensoittaa, kun asia on taas ajankohtainen. Näin ollen riskit pienevät merkittävästi esimerkiksi oman buukkaajaan palkkaamiseen verrattuna. Me voimme tarjota räätälöityä buukkauspalvelua, joka nimenomaan sopii aina kyseiseen yritykseen. Myyntityöt eivät ole aina kopioitavissa toisista yrityksistä!

Syy numero 3: Ulkoistettu, ammattitaitoinen tiimi tukee yrityksesi menestystä

Ulkoistaminen ei ole vastuun siirtämistä toiselle yritykselle, vaan buukkauspalvelun ulkoistaminen voi edesauttaa yrityksen kasvua juuri siihen suuntaan, mihin haluat. Kun yhdistetään kaksi aikaisempaa syytä, oman henkilöstön palkkaamisen vaikeudet ja mahdollisuuden maksaa vain tuloksista, avautuu resursseja itse liiketoiminnan kehittämiseen.

Samaan aikaan tämä ulkoistettu buukkaaja tukee sinua siellä, missä tarvitset. Kommunikaatio ja viestintä pysyvät aivoimena, käytte jatkuvaa keskustelua ja se tuntuu melkein siltä, kuin sinulla olisikin oikeasti oma työntekijä. Tämän ammattitaitoisen tekijän takana seisoo kuitenkin vielä isompi tiimi, jolta saa aina tarvittaessa lisäapuja. Ulkoistamalla buukkauspalvelun et koskaan jää yksin.

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut kansainvälisiin contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Lue lisää https://katrium.eu/contact-center-call-center-palvelut-asiakaspalvelu/

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.