phil-coffman-161251-unsplash

5 yksinkertaista syytä siihen, miksi juuri sinun pitäisi tehdä työharjoittelusi Virossa

 

Maaliskuussa 2018 muutin Tallinnaan, Viroon, suorittamaan työharjoitteluni.

Katrium OÜ on Virossa toimiva yritys, joka markkinoi tutkimus- ja yritystukipalveluita Skandinaviassa, Venäjällä ja Baltian maissa toimiville asiakkaille. Jos olet kuin minä ja sinulla on vaikeuksia päättää työharjoittelupaikasta, tässä on viisi keskeistä syytä, miksi juuri sinun kannattaa tarttua mahdollisuuteen elämään Virossa:Tallinna on kaunis kaupunki

 

1. Tallinna on kaunis kaupunki

Tallinna on nopeasti kehittyvä ja vilkas kaupunki, jossa on Euroopan parhaiten säilynyt keskiaikainen tunnelma. Kaupunki tarjoaa runsaasti kulttuuri-, urheilu- ja muita aktiviteetteja. Oli sitten viikonpäivä mikä tahansa, aina on jotain tekemistä etkä tule kyllästymään hetkeksikään.

 

2. Viro on johtava tie digitaaliaikaan

Euroopan unionin tuella Viro aloitti eGovernment-ohjelman rakentamisen vuonna 1996 sähköisen pankkitoiminnan käyttöönoton myötä. Ja tästä lähtien maa on nopeasti kehittänyt monia hallituksen näkökohtia, mikä mahdollistaa jopa ulkomaalaisten rekisteröitymisen osaksi digitalisointia kunnianhimoisella e-oleskeluohjelmallaan.

3. Työ kansainvälisessä ympäristössä

Harjoittelu ulkomailla on loistava tilaisuus saada asianmukainen

työkokemus kansainvälisessä ympäristössä, mikä auttaa sinua varmistamaan tulevan unelmasi. Viron positiivinen maine ulkomailla varmistaa, että työharjoittelu täällä antaa suuren lisän työuraasi.

4. Tulet tapaamaan parhaita ihmisiä Virossa

Tallinna on loistava paikka paikallisten ja kansainvälisten ystävyyssuhteiden luomiseen. Tallinna on todella kansainvälinen kaupunki, jossa on useita ulkomaalaisia niin työelämässä kuin opiskelemassakin. Monipuolinen seura yhdistettynä kaupungin erinomaiseen yöelämään takaa unohtamattoman hauskoja muistoja Tallinnasta.

5. Lähistöllä on monia muita kiinnostavia maita

Kun otetaan huomioon Viron hyvä asema ja mahtava infrastruktuuri,

on helppo matkustaa naapurimaihin kuten Suomeen, Latviaan, Liettuaan ja Venäjälle.

Voit esimerkiksi ottaa lautan Tallinnasta Helsinkiin. Matka kestää vain kaksi tuntia. Yli 50 prosenttia Virosta on metsää, joten jos pidät luonnosta, voit vaihtaa kaupunkielämän helposti myös luontoon.

Haluatko lisätietoja mahdollisesta työharjoittelusta Katriumilla, tsekkaa täältä lisätietoa www.katrium.eu/tyoharjoittelu tai lähetä CV osoitteeseen hr@katrium.eu tänään ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

 

Tags: No tags

One Response

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.