call center

10 syytä miksi asiakaspalvelu kannattaa ulkoistaa

Asiakaspalvelu on tullut yhä tärkeämmäksi osaksi yrityksiä, sillä kilpailun lisääntyessä asiakaskokemus vaikuttaa tuotteiden ja muiden palveluiden ohella hyvin merkittävästi siihen, missä asiakkaasi haluavat asioida. Mikäli asiakaspalvelusi ei vastaa heidän mieltymyksiin, voit olla varma, että asiakkaasi löytävät mielekästä palvelua joltakin kilpailijoistasi. Hyvän asiakaspalvelun tarjoaminen on tärkeää pitääksesi yrityksesi kilpailukykyisenä. Miksi asiakaspalvelu sitten pitäisi ulkoistaa?

10 syytä miksi sinun pitäisi ulkoistaa yrityksesi asiakaspalvelu

  1. Paremmat resurssien hallintakeinot

Yrityksesi koosta riippumatta tilanne yrittäjillä on lähes sama; koskaan ei ole tarpeeksi aikaa kaikkiin asiakaskysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen. Ulkoistamalla oman asiakaspalvelusi kolmannen osapuolen yritykselle, voit olla varma, että yksi tärkeimmistä yrityksesi osa-alueista, nimittäin asiakkaiden kohtaaminen ja palveleminen, on hoidettu erinomaisella ammattitaidolla tilanteesta riippumatta. Näin ollen voit itse keskittyä siihen, mikä on oman yrityksesi toiminnan kannalta oleellista ja mahdolliset työntekijäsi voivat myös keskittyä omiin työtehtäviinsä. Tällöin henkilöstöresurssit ovat valjastettu oikeanlaiseen käyttöön, mikä lisää yrityksesi tehokkuutta ja tuottavuutta.

  1. Yrityksesi kustannukset ovat optimaalisempia

Alhaisemmat kustannukset lähes missä tahansa tilanteessa ovat tietenkin yrityksille parempi vaihtoehto. Yksi asiakaspalvelun ulkoistamisen merkittävimmistä eduista on se, että se on hyvin kustannustehokasta, etenkin oman asiakaspalvelijan palkkaamiseen verrattuna. Mikäli haluat palkata oman asiakaspalvelutyöntekijän yrityksellesi, tulee sinun palkata kokonaan uusi kokopäiväinen työntekijä ja sitä myötä tietenkin maksaa palkat, mahdolliset koulutukset ja muut edut. Lisäksi voit joutuu kustantamaan työhön tarvittavaa laitteistoa. Nämä kaikki ovat kustannuksia, jotka vältät ulkoistamalla asiakaspalvelusi, sillä maksat heille vain palvelumaksua, työntekijät ja laitteistot löytyvät heiltä jo omasta takaa.

  1. Tehokkuuden lisääntyminen

Asiakaspalvelun ulkoistaminen parantaa yrityksesi kaikkien osa-alueiden tehokkuutta. Kun kaikki eri osa-alueiden työntekijät, yrittäjä mukaan lukien, saavat keskittyä omaan työhönsä asiakkaiden ongelmien ratkomisen sijaan, on sanomattakin selvää, että työtehtävät tulevat nopeammin ja paremmin tehdyiksi. Toisaalta samalla myös voit olla varma siitä, että asiakkaiden tarpeet ja ongelmat huomioidaan, mikä lisää myös asiakastyytyväisyyttä.

  1. Asiakaspalvelun osaavimmat ammattilaiset

Ulkoistamalla asiakaspalvelusi käytössäsi on huippuluokan koulutettu asiakaspalvelutiimi, joilla on jo vuosien kokemus asiakaspalvelutyöstä. Heidän vastuullaan on tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua sinun asiakkaillesi. Näin ollen saat kaikki haluamasi tiedot ja taidot, mutta huomattavasti edullisempaan hintaan. Asiakaspalvelu on tärkeä osa yrityksen toimintaa, minkä vuoksi sen hoitaminen kuuluukin ammattilaisille.

  1. Parempaa asiakaspalvelua

Asiakaspalvelun laadulla on tietenkin merkittävä osa asiakastyytyväisyyden ylläpitämisessä. Tyytyväiset asiakkaat palaavat todennäköisemmin ja haluavat asioida uudelleen yrityksesi kanssa. Tämän vuoksi pätevän asiakaspalvelutiimin palkkaaminen on paitsi kustannustehokasta, myös erittäin tärkeää pitkällä ajalla, jotta asiakkaasi pysyvät tyytyväisinä ja yrityksesi voi jatkaa kasvuaan.

  1. Asiakaspalvelun paraneminen kaikilla kanavilla

Mitä useammalta kanavalta asiakkaasi voivat yrityksen tavoittaa, sen parempi. Tällöin asiakkaat saavat tarvitsemaansa ammattitaitoista palvelua heille itselleen parhaimmalla tavalla. Ulkoistamalla asiakaspalvelun ammattitaitoinen tiimi pitää huolta monikanavaisesti asiakaspalvelustasi; niin puhelimitse, sähköpostitse, chatin kuin eri sosiaalisen median kanavien kautta.

  1. Monikielinen asiakaspalvelu

Nykyään monien yritysten asiakaskunta on yhä kansainvälisempää, sillä ulkomaalaisia on myös Suomessa yhä enemmän, jotka tarvitsevat kommunikaatiota myös muulla kuin suomen kielellä. Lisäksi kansainväliset ovat yhä helpommin tavoitettavissa nettisivujen yms. välityksellä, mikä sekin luo osaltaan tarpeen monikieliselle asiakaspalvelulle. Asiakaspalvelun ulkoistamiseen erikoistuneet yritykset tarjoavat asiakaspalvelua kattavalla joukolla eri kieliä, jolloin voit olla varma, että asiakkaasi tulevat tilanteessa kuin tilanteessa sekä kuulluksi että ymmärretyksi.

  1. Joustavat ratkaisut

Asiakaspalvelun ulkoistamisen yhdet tärkeimmistä tekijöistä ovat nopea sopeutumiskyky sekä joustavuus. Voit olla varma, että asiakkaasi saavat aina henkilökohtaista apua ongelmiinsa, mikä pitää heidät todennäköisemmin yrityksesi uskollisina asiakkaina.

  1. Tietojen keräys ja analysointi edut

Yksi hyvä syy asiakaspalvelun ulkoistamiselle on myös sen tarjoama mahdollisuus kerätä ja analysoida yrityksellesi tärkeää tietoa. Ulkoistajat saavat paljon erilaista tietoa kuluttajistasi, mikä auttaa sinua ymmärtämään heidän tarpeitaan entistä paremmin. Näin ollen voit vastata erinomaisesti heidän tarpeisiinsa, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä entisestään.

  1. Käytössäsi on uusin teknologia

Ulkoistamalla asiakaspalvelusi käytössäsi on myös huippuluokan teknologia, joita ulkoistamiseen erikoistuneet yritykset käyttävät. Asiakaspalvelun ammattilaiset uusimmalla teknologialla varustettuna pitävät huolta siitä, että asiakkaasi saavat kaikkein parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Ulkoista asiakaspalvelusi nyt

Me Katriumilla tarjoamme yrityksellesi monikanavaiset ja monikieliset contact center – ja call center -palvelut. Kaikki huippuluokan asiakaspalvelumenetelmät näppärästi käytössäsi! Katriumilla pidämme huolta asiakkaistasi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, joten yksikään ongelma ei varmasti jää ratkaisematta. Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme palveluista, ota meihin yhteyttä täältä.

Tags: No tags

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.